Chili macaroni

Macaroni is hier altijd een succes. Meestal maak ik dat the old fashion way klaar, met kaassaus enzo, maar deze chili macaroni is met een zuiderse twist.
Needless to say, de koters likten de ovenschotel bijna uit achteraf.
En Husband en ik ook btw…

Wat hebben we nodig voor 5 personen?
  • 750 g macaroni
  • 500 g kidneybonen
  • 1 rode paprika (in kleine stukjes)
  • 1 ui (fijngesnipperd)
  • 1 rode peper (fijngesnipperd)
  • 1 lookteentje (geperst)
  • 2 tl chilipoeder
  • 1 el paprikapoeder
  • peper
  • 280 g tomatenpuree
  • gemalen kaas
Hoe maken we het?
  • Begin al met de macaroni op te zetten (obviously) en de oven voor te verwarmen.
  • Stoof de paprika, ui, rode peper en de look tot ze bijna beetgaar zijn.
  • Voeg de kidneybonen, tomatenpuree en kruiden toe en meng alles goed onder elkaar. Laat nog enkele minuutjes pruttelen (voeg eventueel wat water toe) en kruid goed bij met peper.
  • Als de pasta gaar is, meng je die onder de groenten-/sausmengeling.
  • Doe alles in een beboterde ovenschotel, doe er gemalen kaas over en zet nog even onder de grill voor dat geweldig lekkere korstje.
  • Smakelijk!

chili macaroni - mrscurly.be (1)

chili macaroni - mrscurly.be

6 Reacties

  1. mei 27, 2018 / 1:35 pm

    Staat in mijn weekmenu voor volgende week. Benieuwd wat ze ervan gaan vinden. Stiefdochter is grote liefhebber van chili con carne.

    • mei 31, 2018 / 5:55 pm

      *omnomnom* Mac and cheese… super lekker gewoon! Alles met kaas in en/of op! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge