Er zitten bananen in.
En noten.
Het is dus gezond.
Nèh.
Het feit dat er ook een sh*tload suiker en boter in zit negeren we even.
En dat doe je met plezier als je van deze cake proeft. In één woord: zalig!
Haal dus die keukenrobot (of handmixer) vanonder het stof en begin eraan!
We hebben nodig:
- 200 g zelfrijzende bloem
- 1 zakje vanillesuiker
- 200 g suiker
- 200 g boter
- 4 eieren
- 2 geplette (rijpe) bananen
- 75 g geplette walnoten
Hoe maken we het?
- Klop de eieren schuimig samen met de suiker en de vanillesuiker. (Jeej! Je hoeft de eieren niet te splitsen!)
- Smelt de boter en mik die vettige drek bij de eimengeling.
- Zeef de bloem over het beslag en spatel dit eronder.
- Doe de geplette banaan en de geplette walnoten (liefst zonder schaal 😀 ) bij het beslag en meng dit er zachtjes onder.
- Doe alles in een beboterde cakevorm en zet voor een minuut of 40 à 45 in de voorverwarmde oven (180°).
- Eens de cake is afgekoeld: AANVALLEN!
Je kan me ook volgen op Facebook, Instagram en Bloglovin’!
Mmmmm, het klinkt heerlijk! En gezond, ach, het mag toch soms wel eens :-).
Auteur
Heel soms 😀
Het klinkt erg lekker en je toevoegingen (vette mik etc) zorgen voor een glimlach op mijn gezicht 😊
Auteur
Always here to make people smile 😀
mmm ziet er heerlijk uit, ik zie mezelf er al aan beginnen en er dan een beetje Nutella op smeren 😀
Auteur
Oooh, da’s een goed idee! Met choco op! Die probeer ik eens! 😉
Klinkt goed en het ziet er heerlijk uit.
Auteur
Misschien voor op een cheat day? 😉
heeeeeerlijk!
Auteur
You know it! 😉
Ik houd niet van bananen, maar dit lijkt me toch wel heel lekker!
Auteur
Zeer lekker! Zeker in combinatie met de noten 😉