#blessed en al…

Dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is moet ik niemand meer uitleggen.
Of om het in mijn eigen woorden te zeggen: soms is ‘t al ne keer meer unicorn shit dan unicorn glitter.
Een gelukkig leven bestaat niet alleen uit een aaneenschakeling van positieve, leuke zaken, maar het herkennen ervan. En het focussen erop. 

Om de zoveel tijd blik ik terug op de voorbije dagen/weken/maanden/… en de bijhorende positieve dingen, want #blessed en al. 
Gaande van kleine dingen zoals koters die eens 4 uren thuis kunnen zijn ZONDER het kot af te breken (of mij tot de rand van waanzin te drijven), tot een week zonder constipatie (#pdsforlife en dan is da echt een blessing, folks) tot de grotere zaken zoals niet moeten koken, ne spontane ‘ik zie u geiren’ van uw koters krijgen of ne crème eten zonder ne kilo extra op uw kont (eens ge kinders hebt worden dit de GROTE zaken, jong volk…).
Want ik ben zo’n rete irritante optimiste en al…

feestjes met de schoonbroers en schoonzussen. Dat is zowat hetzelfde als u ne hele avond volproppen met eten en drinken terwijl ge 75% van de tijd strike ligt door de meest onnozele lollen. Dat al die lollen in ’t West-Vloamsch zijn pak ik er maar bij ♥ Husband, ik en ‘den Freddy’ ergens in ’t noorden van Frankrijk pal aan ’t strand zonder ‘moetens’, maar wel met veel ‘mogens’, wandelingen op het strand, uitwaaien, relaxen, genieten, … ♥ uwen kleinen compleet los laten gaan door ermee naar den McDonald’s te gaan. Ofwel doen we het goed en gaan we effectief niet veel naar da brol-restaurant ofwel zegt zijn reactie geweldig veel over mijn kookkunsten… ♥ iedere week meer en meer een gevoel van rust krijgen, ook al zijn er nog steeds dagen dat ik nog compleet het noorden kwijt ben en met mijn gedachten geen blijf weet… toch komt er ook meer rust. Of dat nu komt omdat ik mentaal meer loslaat of omdat ik gewoon af en toe al eens ne dikke, vette ‘foert!’ zeg tegen mijn perfectionistische zelve en ipv voor de zoveelste keer per dag met mijn vod over hetzelfde oppervlak te gaan want ‘OMG! Er. Staan. Daar. Nu. WEERAL. Vette. Vingers. Op!!!!!!! In wa voor ne stal me wa voor beesten leve ‘k ik hier?!?!’, ik al eens gewoon doe waar ik goesting in heb en wat ik graag doe. ‘Cause I’m focking worth it *hairflip* lunchkes buitenshuis met Husband en Zoonlief. Geen fancy toestanden, maar ‘k heb het zelf niet moeten prepareren en achteraf moeten afruimen/afwassen. Altijd ne winner dus. ♥ namiddagen in de stad met Husband en Zoonlief gevuld met shoppen, rondkuieren, koffie slurpen, boeken lezen, kletsen, … *hier horen duust hartjes achter te staan btw* ♥ leftover avondeten. Ik vind da altijd kei slim van mezelf om voor twee dagen te koken. En er moet hier geenenen zagen dat het dan twee dagen na elkaar hetzelfde is… Ik heb ne dag nie moeten koken. O-jo! ♥ een nacht doorslapen. Ene nacht op twee weken. Focking hell, zeg, ene nacht maar. En dat voor iemand zonder baby’s in haar kot. Maar kijk, dienen enen nacht was dan wel geweldig. Ik voel dus terug geweldig mee met al die baby-mama’s en -papa’s ♥ een vrijdag waar ik alles in mijn agenda schrap en beslis om gewoon relaxed te doen waar ik goesting in heb. Zoals simpelweg gaan wandelen en de rest van de dag vullen met bloggen, koffie slurpen en uiteindelijk misschien toch een beetje opruimen en poetsen enzo. Beetje maar… A housewife’s gotta do what a housewife’s gotta do, nietwaar? ♥ vroege ochtendwandelingetjes met BigButt-Chanel ♥ Chinees Nieuwjaar vieren in de stad met mijne nest zotten ♥ op zondag na het ontbijt 16km lopen om dan daarna de rest van de dag binnenshuis te lummelen met Husband en de koters. Ondertussen stormde het gelijk zot buiten. En liepen wij de hele tijd in pyjama rond. Genieten maal duust  vers beddegoed. Dat is zot zalig om daar ’s avonds in te gaan liggen. Wat het nog zaliger zou gemaakt hebben is als ik mijn benen had geschoren die avond. Diene combi, mensen… Maar we weten allemaal dat ik daar te lui voor ben tot ergens in juni en tot op het moment dat ik niet anders meer kan dan mijn benen scheren of ik dreig weg te smelten in mijnen eeuwigen wintervacht-vermom-jeans (Husband is ne gelukzak, btw. Zie je zo.) een volgepropte dag in uw agenda zien, denken ‘hoe de fock ga ik da hier allemaal fixen?!’ en het uiteindelijk toch allemaal maar fixen. More power to me! ♥ afscheid nemen van Zoonlief die op circusklassen vertrekt voor drie dagen en merken dat hij het even lastig heeft als mij. Nu, dat het kind het lastig had vind ik vaneigenst genen blessing, ik zie het liever anders natuurlijk… Maar dat hij dat nog steeds gewoon durft te tonen èn zelfs gewoon zeggen aan/tegen mij dan weer wel. Ook al worden koters van net geen 12 ‘geacht om daar allemaal maar al tegen te kunnen’. Of zoiets. Fock you, neeje, dat hoeven ze niet. Nèh. ♥ Zoonlief terug gaan oppikken aan het station na die circusklassen. En de dikste knuffels krijgen. Mijn hart, mensen… Mr. Daddy die op bezoek komt ♥ de koters en Mr. Daddy die elkaar voor de eerste keer zien (Zoonlief had hem natuurlijk tot ergens in zijn peutertijd nog gezien, maar kan zich daar niks meer van herinneren), ik die daar toch een klein stress’ke voor had, maar uiteindelijk bleek dat helemaal niet nodig te zijn. Want relaxed drankske, chili con carne’ke binnen duwen, klapke doen, gezelligheid en de koters die het uithingen. All was normal dus ♥ de lente die precies al in ’t land is. Al heb ik toch een klein licht bruin vermoeden dat de winter ons één dezer dagen in ons gat gaat bijten met ne ‘Surprise bitchesssssss! I’m baaaaaack!!!!!’. Maar daar peis ik nu niet aan. Ik denk nu alleen maar aan zo rap mogelijk buiten zijn een hele dag rondkuieren door de stad met Husband. Met lunchkes, take away koffie en taart die we in ’t stadspark opaten en zoveel mogelijk ons gezicht naar de zon richten ♥ ik heb afgelopen nacht 9 uren geslapen. Als dat genen blessing is om mee af te sluiten, dan weet ‘k het ook niemeer, zenne 

XO,

Anneke

2 Reacties

  1. februari 18, 2019 / 8:14 am

    Haha dat benen scheren met verse lakens … HERKENBAAR! Maar ik ben ook eerder team wachten tot juni want echt geen zin in nu 😀 Leuk overzichtje dit! En lang leve kleine gelukjes X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: