#blessed en al…

Dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is moet ik niemand meer uitleggen.
Of om het in mijn eigen woorden te zeggen: soms is ‘t al ne keer meer unicorn shit dan unicorn glitter.
Een gelukkig leven bestaat niet alleen uit een aaneenschakeling van positieve, leuke zaken, maar het herkennen ervan. En het focussen erop. 

Om de zoveel tijd blik ik terug op de voorbije dagen/weken/maanden/… en de bijhorende positieve dingen, want #blessed en al. 
Gaande van kleine dingen zoals koters die eens 4 uren thuis kunnen zijn ZONDER het kot af te breken (of mij tot de rand van waanzin te drijven), tot een week zonder constipatie (#pdsforlife en dan is da echt een blessing, folks) tot de grotere zaken zoals niet moeten koken, ne spontane ‘ik zie u geiren’ van uw koters krijgen of ne crème eten zonder ne kilo extra op uw kont (eens ge kinders hebt worden dit de GROTE zaken, jong volk…).
Want ik ben zo’n rete irritante optimiste en al…

BigButt-Chanel haar operatie die probleemloos verliep. Dat het beest zichzelf helemaal had onder gepiest achteraf, vergeet ik efkes… ♥ het moment dat ge datzelfde beest moogt gaan oppikken bij de dierenarts. Onder gepiest en al. Jawel. ♥ en OH MY GOD, EEN BIGBUTT-CHANEL DIE GEEN KILOMETERS VER MEER UIT HAAR BEK STINKT!!!!!!! Serieus, ik kan nu in mijne keuken staan zonder dat ik het beest van in de woonkamer ruik. De zaligheid! ♥ een hele week een echt congé-gevoel hebben door een Husband zijn werk dat eigenlijk wreed goed geregeld was. Voor ne keer… *eyeroll* Ik voerde haast geen hol uit in het huishouden en ons huis was bekan ne stal, but who cares want we deden van wreed veel leutige dingen samen en relaxen en al ♥ loopjes samen met Husband. Hoe vreemd het ook mag klinken, ik geniet van die loopjes met die irritante vent van me (still love ya long time, Husband), want a. dan durf ik al eens nieuwe routes lopen en b. hij is de ideale pacer om mij trager te doen lopen voor die extreeeeeeem lage hartslagzones enzo. En oké, ja, ’t is eigenlijk wel ne toffe Husband enzo ♥ nieuwe looproutes ontdekken. Ik ben dus heel gretig mijn territorium aan het uitbreiden, hè, Leuvenaars. Ik weet terug ne heleboel nieuwe ideale struiken. ’t Is maar ne keer zeggen. ♥ woensdagnamiddag in de Kruidentuin met Husband en Zoonlief. De temperatuur ging richting ‘begin van de zomer’ (Belgische zomer that is), Zoonlief was geweldig geïnteresseerd in al die bloemekes en plantjes en we hadden de meest relaxte middag everrrrrrr in ’t stad♥ da weekske lente dat we kregen. Ondertussen zitten we terug in het seizoen ”t regent hele dagen en ge komt depressief van nog maar door uw vuister te kijken’, maar die ene week dat we vollen bak in T-shirt rondhobbelden, ik mijnen ripped jeans vanonder ’t stof haalde en mijne zonnebril overuren klopte was nu al DE week van 2019 ne zondag doorbrengen bij The Inlaws. Dat staat gelijk aan fretten voor duust, bijpraten en gezelligheid ♥ tijdens diene zondag rondgegidst worden doorheen Brugge door mijn schoonvader. Ik ben op plekken geweest waar ik in mijn leven nog niet ben geweest. Dat West-Vlaanderen al gelijk nog schoon kan zijn. Al is Gent nog altijd schoner. Nèh. ♥ fietstochtjes met Husband. Geen doel qua snelheid of afstand. Het enige doel dat we hadden was zoveel mogelijk genieten van het goede weer, de frisse lucht en elkaar. Aja, en ook OP mijne vélo blijven zitten in plaats van d’ernaast… mijn nieuwe gsm. Voor de eerste keer in mijn leven heb ik eens een fancy spel gekocht. We eten dus voor de rest van de maand stuutjes mee confituur, hè, kiendjes! ♥ op woensdag ‘brossen om te crossen’. De naailes overslaan en samen met Husband de loopschoenen aan te trekken en vollen bak van de laatste zon te genieten. Chance’ke, want de dag erna liep ik terug met 25 truien en 10 sjaals aan *true story* ♥ mij al maanden doodschamen voor onze voortuin want lavendel die langs alle kanten was beginnen woekeren omdat een zeker iemand te lui was vorig jaar om die toestand te snoeien (that someone would be me) om dan met die prachtige lentedagen er bakken energie voor te hebben en nu terug ne propere voortuin te hebben. Ik heb 99% zeker al onze lavendel gemold, maar who cares! Onzen hof is weer proper!koters die nog altijd niks liever doen dan buiten ravotten. Ik zeg het u, buitenkinders zijn de beste kinders avondje uit met onze besties. Dat is ‘zij is al jaren mijn bff en ondertussen zijn onze venten ook besties‘. Dubbele leute dus. En serieuze chance, want stel u voor dat uw venten elkander niet kunnen luchten, zeg. Gegeten voor 10, gedronken voor 1 (ik was bob. Slecht geregeld, zeg ik u), geluld voor 100 en gelachen voor duust  ein-de-lijk onze living en keuken terug een deftige verflaag geven. Waarom eindelijk? Onze muren zaten vol gaten omdat er hier iemand altijd vanalles ophangt en dat dan weer aanpast en ook soms omdat die iemand al eens tien gaten moet kloppen vooraleer ze één nagelke in diene focking muur krijgt. Hahahahahaha! Kak. ♥ dat. die. strontschilderwerken. achter. de. rug. zijn. Allemaal leutig en al en ik zie dat altijd volledig zitten totdat ik drie dagen niks anders heb gedaan dan op en af ne stoemen ladder hobbelen en niks anders heb gezien dan wit (ik koos voor het uber creatieve en kleurrijke wit als kleur voor onze muren), verfborstels en rollen. Na drie dagen stond ik bekan op het punt om al die verf op te snuivenkunnen rondkijken in een properkes opgeruimd en volledig wit huis. En nog high zijn van al die verflucht. ’t Leven is zo schoon met al die vlinders, draken en elfjes in mijn kot

XO,

Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: