#blessed en al…

Dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is moet ik niemand meer uitleggen.
Of om het in mijn eigen woorden te zeggen: soms is ‘t al ne keer meer unicorn shit dan unicorn glitter.
Een gelukkig leven bestaat niet alleen uit een aaneenschakeling van positieve, leuke zaken, maar het herkennen ervan. En het focussen erop. 

Om de zoveel tijd blik ik terug op de voorbije dagen/weken/maanden/… en de bijhorende positieve dingen, want #blessed en al. 
Gaande van kleine dingen zoals koters die eens 4 uren thuis kunnen zijn ZONDER het kot af te breken (of mij tot de rand van waanzin te drijven), tot een week zonder constipatie (#pdsforlife en dan is da echt een blessing, folks) tot de grotere zaken zoals niet moeten koken, ne spontane ‘ik zie u geiren’ van uw koters krijgen of ne crème eten zonder ne kilo extra op uw kont (eens ge kinders hebt worden dit de GROTE zaken, jong volk…).
Want ik ben zo’n rete irritante optimiste en al…

♥ getrouwd zijn met ne Husband met wie ik mag lachen in mijn IG-stories. Ik checkte het wel pas NADAT ik alles had gepost eens met hem… ’t kalf was al verdronken dus. Letterlijk. Haha. ♥ getrouwd zijn met den Husband in se. Aja. Vaneigenst.zelfgemaakte recovery drink drinken na het lopen. Tienduust keer beter dan die chemische-poeder-troep die ge in de winkels kunt kopen. Of Chocovit. Moh eikes, zeg. Ik wil wel nog steeds ne deftige blender, Husband ♥ Zoonlief’s beste vriendje die komt spelen en die twee bezig zien ♥ Husband die na bekan een week in Afrika terug thuis komtHusband die souvenirkes mee heeft uit Afrika. Hoogst belangrijk ♥ daguitstapje naar de Japanse tuin in Hasselt met Husband en Zoonlief. En de sushi die we daar vraten. En het rondlummelen in de eerste èchte lente-zon. En het gewoon samen-zijn. ♥ mistige ochtendloopjesvers bedlinnen. Venten gaan nooit begrijpen wat een zaligheid het is om met pas geschoren benen in een vers beddeke te liggen… Ik ook niet. Mijn benen zitten nog ergens tussen ‘wintervacht’ en ‘lap, dienen tijd van ’t jaar terug dat we hele dagen moeten ontharen’ ♥ een koterdomein waar ik uren op schrobde, maar dat uiteindelijk keihard blonk. Het duurde enen dag. En dan waren de koters terug van de exen en was ’t om zeep. Maar dienen enen dag will always be remembered. ♥ koters terug na 1 week paasvakantie bij de exen. Duzend hartjes de samenwerking met Smartphoto. En mijnen nieuwen kabas. Aja, en iemand content kunnen maken met €25 shoptegoed. Dat ook.lunchdate met Husband in Noordoever, dat is op ’t gemak genieten van een vegan buffet en bijtetteren zonder 10 keer onderbroken te worden ♥ na diene lunchdate de stad intrekken en gewoon rondkuieren en wat shoppen. Met de nodige koffiepauzes. Want shoppen is voor ons eigenlijk één lange reeks aan koffiehuisjes bezoeken en welgeteld 2 winkels doen 17km lopen aan een killer tempo van 5’/km. Yeah, bitchesssss!!!!! *vuistje* *trekt haren peignoir goed* ♥ nieuwe plant voor in de living kopen. Het moest een kleintje zijn… We zijn nu de trotse eigenaar van een palm waar Husband zich achter kan verstoppen (niet dat Husband een referentie is, want hij heeft hetzelfde probleem als ik… ’t is ne dwerg) ♥ BigButt-Chanel die haar 8ste verjaardag mocht vierennamiddagje Sint Anneke-strand in Antwerpen met de koters ♥ op één week tijd drie keer niet moeten koken want congé inzetten en Turkse pizza, Stiefzoonlief’s ‘lentefeest’ vieren en restaurant-toestanden met ons vijfjes en de midweek/congé afsluiten in stijl met pizza. We hebben iets met pizza. Duidelijk. ♥ een midweek in de Ardennen met mijne nest zotten in den Freddy. Drie dagen van rondwandelen door grotten, hikes met de meest prachtige vergezichten, klimmen, kajakken, uiteten, trail runs, rust, frisse lucht en natuur. Maar vooral: genieten van elkaar. Afsluiten met ne klepper, hè, mensen… ♥

XO,

Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: