#blessed en al…

Dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is moet ik niemand meer uitleggen.
Of om het in mijn eigen woorden te zeggen: soms is ‘t al ne keer meer unicorn shit and care bear farts dan unicorn glitter and care bear breath.
Een gelukkig leven bestaat niet alleen uit een aaneenschakeling van positieve, leuke zaken, maar het herkennen ervan. En het focussen erop. 

Om de zoveel tijd blik ik terug op de voorbije dagen/weken/maanden/… en de bijhorende positieve dingen, want #blessed en al. 
Gaande van kleine dingen zoals koters die eens 4 uren thuis kunnen zijn ZONDER het kot af te breken (of mij tot de rand van waanzin te drijven), tot een week zonder constipatie (#pdsforlife en dan is da echt een blessing, folks) tot de grotere zaken zoals niet moeten koken, ne spontane ‘ik zie u geiren’ van uw koters krijgen of ne crème eten zonder ne kilo extra op uw kont (eens ge kinders hebt worden dit de GROTE zaken, jong volk…).
Want ik ben zo’n rete irritante optimiste en al…

Voorbije twee weken blessings:

♥ fietstochtjes met Husband ♥  Husband die me uit de wind zet tijdens die fietstochtjes (hij heeft zijn nut. Af en toe.) ♥ fietsversnellingen die afbreken TIJDENS die fietstochtjes MET Husband en niet tijdens die die ik alleen doe #persoonlijkebezemwagen ♥ Husbands met exact dezelfde maten waardoor ik zijn koersfiets een paar dagen kon confisqueren (ook al is mijn kont schoner) ♥ de afhaalthaï om de hoek (lifesaver soms, mensen) ♥ maandagen starten met om 7u15 al een achterstand van ‘k zal u gaan hebben op uw to do-lijst, maar op de één of andere manier die shit toch handdlen. Voor middernacht… ♥ ochtendwandelingetjes met BigButt-Chanel ♥ ne Husband die de pompoen voor u in stukskes wilt snijden. Anders was ’t misschien pompoensoep met stukskes vinger… ♥ zondagen in de dierentuin met de inlaws. We fit right in. Alez ja… ikke toch. (en ik houd niet eens echt van dierentuinen) ♥ mijn inlaws ♥ mijn verzameling klakskes, want kaka-weer met momenten. En bad hairdays met momenten. Veel momenten. ♥ Husband die de espressomachine al in gang zwiert nog voor gij uit uwe nest zijt. Goe getraind zegt. ♥ koters die al eens een uurtje alleen thuis kunnen blijven (ik heb maar 245 keer mijn gsm gecontroleerd en me maar een week schuldig gevoeld. Speekmedaille voor mezelf.) ♥ de koters ♥ de ‘Ik zie je graaaaaaaaaag’s!!!!!!’ ’s avonds voor het slapengaan van en voor de koters (mijn hart, hastn, mijn hart…) ♥ de zon zien opkomen tijdens uw belachelijk vroege ochtendloopjes ♥ mistige herfstochtenden tijdens uw belachelijk vroege ochtendloopjes ♥ belachelijk vroege ochtendloopjes ♥ het besef dat ge een zot wijf zijt met al dat belachelijk vroeg geloop ♥ Zoonlief alles zien geven tijdens de scholenveldloop en daar onnozel fier op zijn ♥ acht uur slapen. ACHT uur! ACHT! Is maar ene keer voorgevallen, maar soit… de rest van de tijd schakelden we weer over op een gemiddelde van 5 à 6 uren, maar dienen ene keer… ojoooo! ♥ 30km-loopjes zonder ook maar ergens pijn, krampen, whatever ♥ uw verjaardagscadeau’tje ne dag vroeger krijgen ♥ 27 jaar worden ♥ 30 jaar worden ♥ *zucht* ’t is al goe… 35 jaar worden ♥ koters die u spontaan berichtjes en telefoontjes sturen om u een gelukkige verjaardag te wensen (want bij de exen 🙁 ). Fock, ik zie die etters graag ♥ een beste vriendin als die van mij ♥ een beste vriendin (en haren vent ook natuurlijk) die feestjes geeft waar menig party planner een puntje aan kan zuigen ♥ een beste vriendin die feestjes geeft die uiteindelijk trouwfeestjes blijken te zijn want stiekem getrouwd en al. #couldntbehappierforher #shedeservesthatshit #emokip ♥ twee uur durende loopjes die op nie veel trekken maar die u wel tot het inzicht laten komen dat ge dringend meer tijd moet maken voor slaap, u minder zorgen moet maken en u minder in bochten moet wringen voor anderen #zelfzorgenal ♥ mijn koekje na dat twee uur durende loopje ♥

XO,

Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: