#blessed en al…

Dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is moet ik niemand meer uitleggen.
Of om het in mijn eigen woorden te zeggen: soms is ‘t al ne keer meer unicorn shit dan unicorn glitter.
Een gelukkig leven bestaat niet alleen uit een aaneenschakeling van positieve, leuke zaken, maar het herkennen ervan. En het focussen erop. 

Om de zoveel tijd blik ik terug op de voorbije dagen/weken/maanden/… en de bijhorende positieve dingen, want #blessed en al. 
Gaande van kleine dingen zoals koters die eens 4 uren thuis kunnen zijn ZONDER het kot af te breken (of mij tot de rand van waanzin te drijven), tot een week zonder constipatie (#pdsforlife en dan is da echt een blessing, folks) tot de grotere zaken zoals niet moeten koken, ne spontane ‘ik zie u geiren’ van uw koters krijgen of ne crème eten zonder ne kilo extra op uw kont (eens ge kinders hebt worden dit de GROTE zaken, jong volk…).
Want ik ben zo’n rete irritante optimiste en al…

lange weekendslange weekends waar tijdens het voelt alsof het putje zomer is. Okselvijvers en reetzweet inclusief. Maar who cares, want ik liep rond in een kleedje (geniet ervan, maatschappij -of just nie -, want dat is meestal een once in a lifetime kans om mij in jurkje te zien) en op sletsen ♥ Schoonzusje haar twee dochtertjes die op bezoek komen. Da’s een extra puber in huis. En terug een zesjarige kleuter erbij. Da’s ook een heel weekend leute met en tussen 5 koters. Waren we versleten op ’t eind van da weekend? Joam. Hebben we genoten? Dubbel en dik ♥ dinertje bij Schoonbroer en zijn ménage. In Oost-Vlaanderen. Bij beschaafd volk dus. Eten, tetteren, gezelligheid en heel den avond buiten zitten. Wa moet ne mens nog meer hebben, nietwaar? een overvolle kaka-week, maar door mijn geweldig goede time management (als in ‘getimed en afgelijnd als de autist dat ik ben’) toch met alles rond geraken tegen het eind van de week ♥ op vrijdagavond ‘vandeweke ging zalig goed met onze pubers, hè?’ kunnen zeggen tegen uw wederhelft. Of het sowieso iets goed is dat ge zoiets überhaupt moet zeggen laat ik in het midden. Maar geen puberale drama’s en al, dus ne winner for me! ♥ namiddagen in de tuin werken. Dat ik dat graag doe. De geest heeft daar echt baat bij, bij zo’n handenarbeid. Geen sprietje onkruid meer te zien. Voor ne dag of 3. Totdat die fockers terug hun tengels weer boven de grond uitsteken *eyeroll* Ikea-shizzle voor in ‘den Freddy’ kopen. Tot een plant toe. Dat ik die camper ga pimpen totdat de grootste pimp ever, Snoop Dog, er jaloers op is, zeg ik u! ♥ onze nieuwe loungezetelkes voor in de tuin. Nu kan ik mijn koffie’tjes op verschillende plaatsen in mijnen hof opslurpen. Decadent wijf dat ik ben. ♥ efkes een uurke doodgaan en in puppy-heaven terecht komen tussen, wat leek op, 100 Aussie’s en een stuk of 20 pups. Mijn hart, mensen. Mijn hart.bijna 2 uurtjes gepijnigd worden door één van de beste tattoo-artiestes in Leuven en omstreken. Alez, volgens mijn bescheiden mening dan toch. Dat het mens een gedeelde haat tegenover Fila’s deelt met mij helpt ook altijd veel natuurlijk. Aja, en dat ze me meteen geruststelde over mijn tattoo, haar kunsten botvierde op mijn arm en ondertussen over vanalles en nog wat kwebbelde ook vaneigenst dadde jawel ♥ Dat ik niet graag wacht, maar af en toe de wachttijden op de bus als een ‘chance’ke’ zien en er gebruik van maak om snel wat te shoppen (of iets nuttigers te doen. Kan ook. Behalve dan dat ik nooit veel nuttigs doe) voor de koters ♥ tijdens dat shoppen vlug de Dille & Kamille binnenwandelen en daar 3 klavertjes vier meesjarelen (en betalen, hè, mensen. Hakuna your tata’s, hè, zeg) voor onze studerende koters. Van die klavertjes die ze nog moeten zaaien in zo’n schattig mini-potje. Ge kent dat wel. Die koters vonden dat dus de max. En ook mega-schattig. Hoe een puberhand overduidelijk nog steeds snel gevuld is. Highlight van mijn week, zegt na een bijna-inzinking op het laatste moment beslissen toch nog alles in de camper te smijten en richting Kamperland te rijden. Beste beslissing in weken… ♥ net op tijd toekomen in Kamperland om de zonsondergang en een eenzame windsurfer te kunnen aanschouwen ♥ op het ritme van de natuur leven. Want dat is wat kamperen met je doet.IJsjes fretten op de oever van het Veerse meer ♥ IJsjes fretten op de oever van het Veerse meer en ondertussen waterskiërs op hun bakkes zien gaan. Ik ben gelijk so not sorry, want dat is mega grappig en al. En ja, jullie mogen ook allemaal keihard met mij lachen als ik met mijn lompe botten weer ergens tegenaan loop of onderuit ga. Echt wel. ♥ Chanel de tijd van haar leven zien hebben aan dat meer. Dank u, Nederlanders, dat onze honden bij jullie wèl op al die plekjes vrij mogen rondlopen. (Ambetante Belgen met ulderambetanteregelsVANUWENHONDMOETALTIJD24/7AANDELEIBANDBLABLABLA!!!!!)simpelweg 24 uur in Kamperland rondlummelen en op het ritme van de natuur leven. Een mini-getaway. Maar wel enen die serieus mijn batterij’kes deed opladen. ♥ Ook al werkt de vent vaak op mijn zenuwen (toch wel, Husband), een Husband hebben die mijn occasionele inzinkingen verdraagt, luistert naar mijn (waarschijnlijk onverstaanbaar) gelul en zijn stinkende best doet voor mij. ‘Cause I know you do, Husband 😉 *ennnnnnn end the corny shit, zeg* ♥ koffie en caloriebommekes bij La Mammarondkuieren in de Kruidtuin in Leuven met Husband en Zoonlief ♥ koffie slurpen in ons favoriete koffiehuisje in ’t stad ♥ ein-de-lijk bekan van die kak-verkoudheid af zijn! Hal-le-focking-praise-the-Lord-luja!

XO,

Anneke

1 Reactie

  1. juni 13, 2019 / 3:22 pm

    Tof lijstje! Krijg er spontaan een lach van op mijn kopke. ’t Zijn inderdaad de kleine dingen die het hem doen 🙂
    Irene onlangs geplaatst…☆ Lucky Stars ☆My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: