#blessed en al…

Dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is moet ik niemand meer uitleggen.
Of om het in mijn eigen woorden te zeggen: soms is ‘t al ne keer meer unicorn shit and care bear farts dan unicorn glitter and care bear breath.
Een gelukkig leven bestaat niet alleen uit een aaneenschakeling van positieve, leuke zaken, maar het herkennen ervan. En het focussen erop. 

Om de zoveel tijd blik ik terug op de voorbije dagen/weken/maanden/… en de bijhorende positieve dingen, want #blessed en al. 
Gaande van kleine dingen zoals koters die eens 4 uren thuis kunnen zijn ZONDER het kot af te breken (of mij tot de rand van waanzin te drijven), tot een week zonder constipatie (#pdsforlife en dan is da echt een blessing, folks) tot de grotere zaken zoals niet moeten koken, ne spontane ‘ik zie u geiren’ van uw koters krijgen of ne crème eten zonder ne kilo extra op uw kont (eens ge kinders hebt worden dit de GROTE zaken, jong volk…).
Want ik ben zo’n rete irritante optimiste en al…

♥ killer loopje van 32 km aan een tempo van 5:05/km (het cowboy-loopje de dag erna? Not so much…) ♥ de Tattoo Brow Gel van Maybelline. Ontdekking van de eeuw, hastn, want nu hoef ik niet meer iedere ochtend mijn halve bliksemschicht in mijn ene wenkbrauw weg te moffelen met als gevolg… nog steeds 2 verschillende wenkbrauwen. Maar ingekleurd. ♥ een dag hebben waarop je mega productief bent en meer kan doen. Of da denkt ge toch… ♥ mistige herfstochtenden (dedie waar ge niet wegwaait) ♥ mijn wollig zachte, warme gilets ♥ eindelijk mijn nieuwe jas kunnen aandoen. Ge ziet dat die dalende temperaturen toch nog voor iets goed zijn, hè ♥ ook al vind ik die dagen die korter worden maar niks, de 25duust kaarskes die ik iedere avond aansteek vind ik dan weer mega leutig. Het brandgevaar nemen we d’er maar efkes bij ♥ supporteren voor voetbalwedstrijdjes van Zoonlief. Ook al snap ik geen hol van voetbal ♥ Zoonlief helemaal zien opgaan in die wedstrijden ♥ mijn grootmoeder aka ‘meme’ ♥ Meme’s knuffels ♥ Husband zijn schouder (ja, Husband, uwen mega gespierde imposante schouder *rolls eyes*) ♥ Husband zijn knuffels (ze maken zelfs het nachtenlang gesnurk goed. Hahahaha! Neeje.) ♥ de koters hun knuffels ♥ mijn yoga mat ♥ vers bedlinnen ♥ nog steeds nachten van 8 uren slaap. In dat vers bedlinnen. Al zitten er hier en daar alweer enkele nachten tussen van amper 6 uurtjes (of minder) slaap. Ze maken die nachten met 8 uren slaap des te leutiger ♥ koters hebben die een even groot hart voor dieren hebben als ik en een Turkse tortel redden (ik zat achteraf wel met het beest opgescheept, maar soit…) ♥ mijn nieuwe kast van Emob. Want terug extra plaats voor nieuwe spullen en al ♥ Stiefdochterlief die 15 jaar werd ♥ verjaardagsbrunch met de belangrijkste mensen voor Stiefdochterlief’s verjaardag ♥ verjaardagsbrunch met een overload aan eten (mega belangrijk dit) ♥ zo’n overload aan eten hebben dat ge twee dagen later nog brunch-leftovers aan het eten zijt. Leftovers zijn de max ♥ meer complimenten krijgen op de zelfgemaakte shizzle tijdens dienen brunch dan op de stuff die ge kant en klaar gekocht hebt. Mijn (schoon)famielde heeft verdikke smaak zeg ik u (mijn geheime ingrediënt? Mijn tranen der wanhoop) ♥ Husband die na een rondje hardlopen thuiskomt met een geplukte zonnebloem. Ik weet niet uit wie zijnen hof hij da spel heeft meegesjoefeld en ik wil het ook niet weten. ’t Is een schoon ding en ’t blijft hier ♥ Husband die het koken een avond op zich neemt ♥ Husband zijnen zalmlasagne (serieus, hij bewijst eindelijk zijn nut, mensen) ♥ Husband en mij onze gemeenschappelijke verslaving aan Suits (en bij mij: vooral mijn verslaving aan Harvey Specter) ♥ Netflix ♥ een kamer vol liefde, ook al was het de verkeerde locatie, maar wel met exact de juiste mensen ♥

XO,

Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: