#blessed en al…

Dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is moet ik niemand meer uitleggen.
Of om het in mijn eigen woorden te zeggen: soms is ‘t al ne keer meer unicorn shit and care bear farts dan unicorn glitter and care bear breath.
Een gelukkig leven bestaat niet alleen uit een aaneenschakeling van positieve, leuke zaken, maar het herkennen ervan. En het focussen erop. 

Om de zoveel tijd blik ik terug op de voorbije dagen/weken/maanden/… en de bijhorende positieve dingen, want #blessed en al. 
Gaande van kleine dingen zoals koters die eens 4 uren thuis kunnen zijn ZONDER het kot af te breken (of mij tot de rand van waanzin te drijven), tot een week zonder constipatie (#pdsforlife en dan is da echt een blessing, folks) tot de grotere zaken zoals niet moeten koken, ne spontane ‘ik zie u geiren’ van uw koters krijgen of ne crème eten zonder ne kilo extra op uw kont (eens ge kinders hebt worden dit de GROTE zaken, jong volk…).
Want ik ben zo’n rete irritante optimiste en al…

♥ terug een marathon lopen (ik ben dus wel degelijk nog altijd aan het trippen op da ding, jawel) ♥ die marathon uitlopen èn dan ook nog eens mijn droomdoel dat ik voor die marathon had gezet halen (badass bitch in da house!!!!! – wij allemaal, zenne 😉 ) ♥ levend over diene finish komen. Doel numéro uno ♥ al. het. eten. na. die. marathon. ♥ maar vooral dienen suikerwafel met een laagske chocolade over dan (alleen maar die uit de Colruyt. I’m not picky…) ♥ het frietkot in het dorp. De beste frieten èn ze doen de saus nog OP de frieten als ge da vraagt. Want serieus, wa is da met al die frietkoten die de saus ‘alleeeeeeen maar meer in potjes willen doen’?! ♥ een echte schimmeldag hebben. Of pyjamadag. Of stinkdag. Hoe je het ook noemt… zo’n dag dat je eigenlijk niks anders doet dan alleen maar in uw pyjama of onesie rondlummelen in huis, beetje bloggen, tv staren, koffie achterover kappen en eten ♥ bij La Mamma gaan crashen voor een nachtje (throwback naar al mijn jongeRE jaren, zeg) ♥  La Mamma haren frigo tijdens die 2 dagen. Volgens mij had ze de hele Aldi, Colruyt èn Smatch leeg gekocht. Zelfs pindakaas had ze plotseling. Ne huge ass pot. En niemand van onze familie, vriendenkring, buren, kennissen, … eet dat, behalve ik. Volgens mij hoopte ze dat we er gewoon een week bleven 🙂 ♥ La Nonna die nog maar eens toont uit welk hout ons ras gesneden is en tegen alle verwachtingen in, ons alleen maar extra tijd met haar cadeau doet (duust hartjes horen hier, zenne) ♥ zien dat La Nonna geniet van iedere seconde dat we bij haar zijn. En wij even hard ♥ Zoonlief terug oppikken na een hele week bij zijn vader (dat hij na 10 minuten alweer ’t zwijn ging uithangen negeren we dan maar efkes) ♥ herfstdagen zoals deze week, mensen. Koud, maar zonnig. Meer van datte ♥ Stiefdochterlief die zoveel mogelijk ijsjes moet eten omdat haar wijsheidstanden zijn uitgehaald en ik die dan maar MOET meedoen. ’t Was van moeten, hè… ♥ mijn haar dat terug iet of wat normaal begint te doen na de knipbeurt van enkele weken geleden. Nog mensen die daar last van hebben? ♥ La Nonna horen vertellen over mijn grootvader ♥ loopjes tijdens koude herfstochtenden (yep, nog geen 2 weken na de marathon geniet ik terug keihard van het lopen. Zot wijf, zegt) ♥ op een random maandag efkes tijd hebben om in de Action te gaan kuieren ♥ La Mamma die nonchalant een doos Bouchée’s uit haar sjakos trekt. Ik kroop nog net niet IN haar sjakos (wilt ge mij omkopen? Bouchées van Côte d’Or, hastn.) ♥ Husband die boodschappen doet en een doos Mignonnettes van Côte d’Or meeheeft voor mij (met dit kunt ge mij dus ook wel degelijk omkopen). I blame it all on the hormones, mensen. Volgens mij ben ik een vreselijk kreng in die tijd van de maand waardoor iedereen in mijn omgeving een constante voorraad chocolade bij zich heeft om mij te kalmeren ♥ mijnen nieuwen Filofax  ♥ mijn wasmand leeg zien. Voor. de. volle. 5. minuten.  ♥

XO, 

Anneke

1 Reactie

  1. november 12, 2018 / 7:16 pm

    Oh ik zou willen dat wij een fatsoenlijke frietzaak in de buurt hadden. Helaas hebben we dat niet en is de patat van de frietzaak die hier in de buurt zit niet lekker. Altijd veel te hard en donker. Bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: