#blessed en al…

Dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is moet ik niemand meer uitleggen.
Of om het in mijn eigen woorden te zeggen: soms is ‘t al ne keer meer unicorn shit and care bear farts dan unicorn glitter and care bear breath.
Een gelukkig leven bestaat niet alleen uit een aaneenschakeling van positieve, leuke zaken, maar het herkennen ervan. En het focussen erop. 

Om de zoveel tijd blik ik terug op de voorbije dagen/weken/maanden/… en de bijhorende positieve dingen, want #blessed en al. 
Gaande van kleine dingen zoals koters die eens 4 uren thuis kunnen zijn ZONDER het kot af te breken (of mij tot de rand van waanzin te drijven), tot een week zonder constipatie (#pdsforlife en dan is da echt een blessing, folks) tot de grotere zaken zoals niet moeten koken, ne spontane ‘ik zie u geiren’ van uw koters krijgen of ne crème eten zonder ne kilo extra op uw kont (eens ge kinders hebt worden dit de GROTE zaken, jong volk…).
Want ik ben zo’n rete irritante optimiste en al…

na zo goed als een nachtje doorsteken voor een feestje, in ons bed kunnen blijven liggen tot wanneer we maar goesting hadden (uiteindelijk nog steeds maar 6 uren geslapen, maar soit… ’t is ’t gedacht da telt, hè) ♥ nieuwe receptjes uitproberen die dan nog eens lukken ook. Dubbele fun, want Zoonlief vond het ook eetbaar ♥ Kardashian-marathons (Husband af en toe in ’t buitenland is precies nog zoooooo erg nie) ♥ de stad intrekken met Husband en gewoon rondslenteren, koffie slurpen en bijbabbelen ♥ nieuwe spulletjes voor in mijnen Filofax (dank u, Hema en al uw klein prullen!) ♥ een huis dat gepoetst is (gelijk helemaal gepoetst. Alles. We-ken geleden dit) ♥ interval loopke dat keihard goed ging. Yep, ik ben dat mens dat graag intervallekes loopt. Zot, zegt ♥ tijdens het uitwandelen na dat interval loopke een rare eend opmerken in de Dijle… om dan te zien dat het ne bever is. Machtig beest. Husband, ik wil ne bever. Just saying. ♥ mijn langste afstand sinds de marathon lopen. Zestien kilometer. Ik vind dat al niet ver meer (say whut?!), maar na weken van loopjes van 10 km om mijn lichaam te laten herstellen is dit oh zo zalig ♥ try out met ‘den Freddy’. We speelden op veilig en kampeerden op La Mamma’s hof. Geslaagd, zeg ik. Al moeten we wel nog een beetje oefenen met de verwarming… ik gleed bijna uit die alkoof van het zweten ♥ verjaardagsfeesten van familieleden waar we allemaal samen zijn (als in: Broer, Schoonzusje, La Mamma en mijn bende ellende en ik) en iedereen volledig los gaat ♥ mijn eerste echte dans met Zoonlief tijdens dat verjaardagsfeest (Bumba- en Plopdansjes niet meegerekend). Memorabel momentje, hoor ♥ Sint-feestjes bij mijn Schoonzusje waar alle neefjes en nichtjes bij zijn (alez, bijna allemaal toch) ♥ op ne random dinsdag den Action en Blokker onveilig maken met Husband om daarna thuis gezellig te lunchen en de kerstboom op te zetten (ook al haat ik diene stofvanger. De boom, niet de vent) ♥ op dinsdagavond bericht krijgen dat de naailes van de dag erop niet doorgaat en je dus plotseling merkt dat die über drukke woensdag iets minder druk gaat worden ♥ foto’s voor de kerstkaartjes nemen en maar 5 pogingen nodig hebben (echt, we komen van tijden met 75 pogingen voor 1 half goede foto waar er minstens enen met zijn ogen dicht op staat) ♥ Sint-chocolade ♥ koters die niet meer in de Sint geloven, maar wel doodcontent zijn met de chocolade (fretzakskes, jong) ♥ op vrijdagavond ‘Snap!’ en ‘Shoot!’ van Anki Wijnen bestellen en die op zaterdagmiddag al kunnen lezen ♥ diezelfde zaterdagochtend wakker worden na een nacht van 8 en een half uur slaap. Acht. En. Een. Half. Uur. Slaap. Da’s voor grote mensen het equivalent van Sinterklaas, Kerstmis en uwe verjaardag op enen dag, mensen

XO,

Anneke

2 Reacties

  1. december 9, 2018 / 1:19 pm

    8 en half uur slaap. Now I’m jealous .

    • december 11, 2018 / 3:19 pm

      Hier ook een zeldzaamheidje 🙂 Tijdens de week lukt da nooit, never, niente (of zoiets). ’t Leven van een moeder, zegt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: