#blessed en al…

Dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is moet ik niemand meer uitleggen.
Of om het in mijn eigen woorden te zeggen: soms is ‘t al ne keer meer unicorn shit dan unicorn glitter.
Een gelukkig leven bestaat niet alleen uit een aaneenschakeling van positieve, leuke zaken, maar het herkennen ervan. En het focussen erop. 

Om de zoveel tijd blik ik terug op de voorbije dagen/weken/maanden/… en de bijhorende positieve dingen, want #blessed en al. 
Gaande van kleine dingen zoals koters die eens 4 uren thuis kunnen zijn ZONDER het kot af te breken (of mij tot de rand van waanzin te drijven), tot een week zonder constipatie (#pdsforlife en dan is da echt een blessing, folks) tot de grotere zaken zoals niet moeten koken, ne spontane ‘ik zie u geiren’ van uw koters krijgen of ne crème eten zonder ne kilo extra op uw kont (eens ge kinders hebt worden dit de GROTE zaken, jong volk…).
Want ik ben zo’n rete irritante optimiste en al…

Na wat lijkt op weken van regen, eindelijk nog eens kunnen lopen met de zon op mijn smoel. Dat ene loopje van de zovele. Waar de zon welgeteld 5 minuten haren kop liet zien… ♥ foto’s nemen voor onze jaarlijkse kerstkaartjes en dat binnen de 10 minuten fixen. Mèt 3 koters en ne doorgedraaiden hond. ‘k Heb z’omgekocht met koekjes. Uiteraard. Ook den hond ♥ onze kerstkaartjes ♥ ne Husband die een week in het buitenland zit en iedere leiding in dit godvergeten 10-jarenplan (lees: ons huis) dat plotseling beslist te verstoppen… *wait for it* … en ik die die verstopping heb kunnen oplossen. Girlpower, hè, gastn! ♥ de madam in de Delhaize die een half uur tips heeft staan geven over hoe die verstopping op te lossen. Wilt ge medeleven? Zorg dat er iets verstopt in uw kot en ga naar den Delhaize in Wilsele. Zoonlief die niets liever wilt dan nog eens bij zijn mama slapen. Echt, duust hartjes dit. Dat ik amper een oog heb dichtgedaan die nacht negeren w’efkes ne bad ass interval lopen èn dat tijdens de schoonste ochtend die we de voorbije weken al hebben gezien. Met mist en vrieskou en een opkomende zon en zo van die dingen. I’m corny like that ♥ shoppingnamiddagje in ’t stad met Zoonlief ♥ oliebollen fretten tijdens dat shoppingnamiddagje en ons zot lachen met de bloemsuiker all over our face (en kleren en schoenen en in ons haar en…) mijn nieuwe sjakos (nogal een dingetje hier: schoenen en sjakossen) ♥ 18 km lopen in een stiller dan stil winter wonderland en aan mijn hartslag merken dat dat meer dan deugd deed ♥ een hele week aan een stuk minimum 8 uren per nacht kunnen slapen. O-jo. … en dan kwam Husband terug van zijn werktrip… ♥ shoppingtrip voor kerstcadeautjes op ne ZATERDAG MET DE KOTERS overleven. En meteen ook de grootste prestatie van de voorbije 2 weken ♥ onze ugly christmas sweaters. Yep, voor ons alle vijf. Volledig in stijl naar ieder aankomend kerstfeestje dus tijdens de naailes taartjes voorgeschoteld krijgen en merken dat de lerares weer frangipannekes voorzien heeft voor u. Gotta love that woman ♥ terwijl ik dit schrijf zien dat er ook voor mij een pakske onder den kerstboom ligt. VOOR MIJ! Oh. My. God! (Terwijl ik 0,0 voorzien heb voor Husband. Echt nada. Kak.) ♥ al alle kerstcadeautjes gescoord hebben. Al-le-maal. En dat 4 dagen voor Kerst. Behalve eentje voor Husband dus… Grote voorstander van naamkes trekken hier. het vooruitzicht op relatief rustige feestdagen. Nog grotere voorstander van rustige feestdagen zonder al te veel verplichte toestanden en al

XO,

Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: