Cadeautjes koop je gewoon zelf! – gepersonaliseerde halsketting

Mensen die me kennen weten dat ik een keiharde online shopper ben.
De postbode weet dat ondertussen ook al.
Alsook de kerels van DHL, UPS, PostNl, …
Niemand die zo van haar postbode houdt als ik.

Ook als het op juwelen aankomt ben ik nogal verknocht aan het online shop-gebeuren.
Niks zo plezant als in je huispak winkelwagentjes volduwen met blingbling, om daarna de hele bestelling te annuleren omdat je je echt teveel hebt laten gaan en je Visa kaart in geen 10 jaar die rekening kan betalen.

Not this time ๐Ÿ˜‰
Deze keer vond ik wat ik wou รจn mijn bankrekening kreeg geen beroerte toen ik het magische ritueel van pincode intikken deed.

Al enige tijd dat ik op zoek was naar een halsketting met een fijn hangertje aan dat ik kon personaliseren.
Ik ben een vrouw als een ander, en ook ik houd wel van wat blingbling hier en daar. Niet teveel, want ik blijf vasthouden aan mijn vaste juwelen die ik dagelijks draag. Mijn verlovings- en trouwring heb ik altijd aan en ook de trouwring van mijn grootmoeder en een ring van mijn grootvader worden dagelijks gedragen.
Alleen bij oorringen durf ik al eens te switchen.

Het moest dus iets zijn dat bij mijn vaste juwelen past: fijn, niet te opvallend en minimalistisch.
En ik moest er iets op kwijt kunnen…

Hangertjes die je kan personaliseren genoeg op het web, zou je zeggen, maar ik ben nogal kieskeurig. Eerst en vooral moest het aan een kort kettingkje hangen, wilde ik niet gewoon zomaar een bedeltje aan een hangertje en mocht het hangertje ook niet te groot zijn.
Van zodra hangers te groot worden voel ik me net als die 90’s hip hoppers met zo’n klok rond hun nek. Not what I’m aiming for.

Na redelijk wat tijd op het wereldwijde web te snuisteren, botste ik op Zilver & Zoet en vond ik meteen wat ik zocht.
Een klein, fijn hangertje en waar het kettingkje doorheen gaat.
It was love at first sight… ๐Ÿ™‚

Cadeautjes koop je gewoon zelf! - gepersonaliseerde halsketting 4 - zilver & zoet - mrscurly.be

Ik was ook niet zomaar op zoek naar zo’n kettingkje, het was ook een cadeautje aan mezelf voor het bad ass werk dat ik heb geleverd de laatste tijd.
Met als kers op de taart die marathon. Wat was er dan mooier om cadeau te doen aan mezelf dan een sieraad waar ik de quote die me al door zoveel heeft gesleurd, en ook door die marathon dus, in kon laten graveren? Niks. Just. ๐Ÿ™‚

Het zal een constant reminder zijn aan mezelf dat ik veel meer kan dan ikzelf soms zou inschatten. En het dan ook doe ook. *vuistje*

Aan de andere kant liet ik dit graveren:

What else, natuurlijk? ๐Ÿ˜‰ Het blijft รฉรฉn van de grootste mijlpalen in mijn leven.

Niet alleen is het leuk dat ik deze halsketting aan beide kanten kan dragen, al moet ik zeggen dat de kant met de quote toch wel mijn voorkeur krijgt, hij voelt nog eens licht aan als ik hem aanheb, is echt mooi afgewerkt รจn hij heeft een betekenis.

Het wordt, net als mijn verlovings- en trouwring en mijn grootmoeders en grootvaders ring, รฉรฉn van mijn favoriete juwelen. Ook dit stuk draagt een emotionele waarde.
En eentje dat ik dagelijks zal dragen.
Because I can and I will ๐Ÿ˜‰

Cadeautjes koop je gewoon zelf! - gepersonaliseerde halsketting 5 - zilver & zoet - mrscurly.be

Ps: nope, geen samenwerking ๐Ÿ˜‰ Ik ben gewoon super blij met het resultaat en van de service. Zo kwam ik na wat over en weer gemail (over lettertypes, uitlijning, enz…) met Marije van Zilver & Zoet tot een eindresultaat waar ik 100% blij mee ben.
Het halskettinkje werd ook nog eens heel mooi verpakt geleverd, met een mooi bedankingskaartje en een ‘You rock’-kaartje (I know, right?! ๐Ÿ˜€ ) bij.ย ย 

En aangezien de feestdagen voor de deur staan, is dit mijn tip naar jullie. Cadeautje voor een dierbare… of gewoon voor jezelf ๐Ÿ˜‰

2 Reacties

    • november 21, 2017 / 7:53 pm

      Thanks! :*
      Het blijven de beste cadeautjes, vind ik dan, die die we aan onszelf geven ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: