Het is herfst – tag

Het is herft. Obviously.
Er liggen al meer blaadjes op de grond dan dat er aan de bomen hangen en de enkele die er wel nog aanhangen kleuren al mooi oranje/rood.
Prachtig is het.

Ik vond deze tag bij Lafemmefem. Neem je hem over, vermeld je haar dan even? πŸ˜‰

Wat is er zo leuk aan de herfst?

De kleuren die veranderen. Alles wordt mooi oranje/rood en soms lijkt het alsof de lucht ’s avonds ook net iets roder kleurt.

Maar ook het feit dat het terug iets frisser begint te worden. Ik ben nochtans een mens die het liefst stande pede naar het zuiden van ItaliΓ« zou verhuizen en zo goed als het hele jaar door temperaturen van minstens 20 Γ  25 graden zou hebben, maar ik ben bovenal een loper. En hardlopen lukt niet zo goed in warmere temperaturen.
De herfst is hier dus een welkom seizoen na de warme zomerdagen (grootste lol everrrrrrr. Niet veel warme zomerdagen gehad dit jaar…).
Loopjes gaan terug veel vlotter, ik moet er niet meer om 5 uur voor uit mijn nest komen om de warmte voor te zijn, de omgeving wordt net iets kleurrijker en net iets stiller. Want het lijkt altijd alsof alles in de herfst stil valt…
Zalig genieten, vind ik dat, die stilte die je soms overvalt tijdens een loopje, wandeling, …

Oh, en tijdens de regenachtige dagen heb je altijd een geldige uitvlucht om in onesie op de bank te hangen en filmnamiddag te houden (echte filmliefhebbers hier) πŸ˜‰

Favoriete herfst drankje?

Soy latte macchiato met caramel.
Net als in de winter.
En de lente.
En de zomer.

Favoriete geurkaars?

Heb ik niet. Ik koop al eens van die scent chips die je dan moet smelten in zo’n houder en dan kies ik gewoon die uit die het minst chemisch ruiken. Ik vind dat die toestanden nogal snel chemisch beginnen ruiken.
Maar iets met dennen, rozen of jasmijn doen het altijd goed hier.

Beste herfst lipstick?

Lippenbalsem πŸ˜€
Mijn lippen verdragen zo goed als niks. En al zeker geen kou. De lipstick houd ik dus voor tijdens uitjes en de rest van de tijd worden die om de 5 minuten onder een dikke laag lippenbalsem weggemoffeld.

Go to oogschaduwkleur?

Sowieso bruin. Altijd en overal (als ik er opheb natuurlijk).
Bij heel grote uitzondering zou je me al eens kunnen zien met een zwart/groene tint.

Favoriete muziek?

Schakel je plotseling over op een andere muzieksmaak bij de wissel van de seizoenen ofzo?
Nope, geen typische herfstige muziek hier.
Net zoals ik in de winterperiode nooit, never kerstmuziek zou opzetten.
Serieus… tien minuten met zo’n gejengel en ze mogen me afvoeren.

Favoriete herfst outfit?

Alles wat ook maar zacht, fluffy en cosy is.
Onder andere mijn onesie. Daar zou ik 24/7 in kunnen rondhobbelen.
Maar de maatschappij is nog niet klaar voor een Anneke die over straat huppelt in onesie, dus houd ik het voor die buitenshuis activiteiten maar bij een makkelijke jeans (liefst mijn ripped jeans), met een shirtje op en een warme, zachte trui/gilet over.

Oh, en sjaals. Hopen heb ik er. Daar kan ik er echt niet genoeg van hebben. En hoe groter ze zijn, hoe liever ik het heb. Het zijn nog net geen bedspreien dat ik rond mijn nek drapeer.

Autumn treat?

Stroopwafels.
Verse rijstpap. Je weet wel, als die nog een beetje warm is.
Verse caramel flan. Ook het liefst nog een beetje warm.

Eigenlijk alles met een overload suiker in.

Favoriete plek?

Thuis op de bank met een dekentje of in een gezellig, warm koffiehuisje πŸ˜‰

Je kan me ook volgen op Facebook, Instagram en Bloglovin’!

4 Reacties

 1. oktober 13, 2017 / 7:32 pm

  O rijstepap heb ik lang niet meer op zeg! De one piece is ook mijn favo kledingstuk dit seizoen, heerlijk zacht en warm πŸ™‚

 2. oktober 15, 2017 / 6:47 pm

  Rijstepap in een onesie, that’s life voor dit seizoen lijkt mij πŸ˜‰ Leuke tag!

 3. Henk
  oktober 19, 2017 / 7:28 pm

  Love it 😎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: