Let’s get materialistic: birthday wishlist.

Let's get materialistic-birthday wishlist - mrscurlyblog.wordpress.com

Hip hip replacement! Euh… hip hip hooray! Nog even en ik mag terug 27 (bwahahaha!) kaarsjes uitblazen. Volgende week vrijdag ben ik namelijk jarig.
En aangezien ik altijd klaar sta om een ander te helpen, dacht ik dat het misschien wel handig zou zijn om een wishlist aan te maken zodat Husband al niet meer de moeite moet doen om zijn grijze massa te laten kraken.
Altruïsme ten top.

Ik ben de laatste op aarde die belang hecht aan materiële toestanden, maar voor deze ene keer maak ik graag een uitzondering.
A girl can dream, right? 😉

TomTom Runner 3.

Ik ben een loper. Obviously.
Maar dan wel één met geen hol oriëntatievermogen. Ik blijf dus altijd netjes in en rond een straal van 20 km rond mijn woonplaats hobbelen. Ik vind da jammer, want er zijn zoveel mooie plekjes die ik al lopend zou willen verkennen. En er zijn er een heleboel in de buurt van ons huis die nog onontdekt zijn, maar langs waar ik niet durf te lopen simpelweg omdat ik weet dat ik drie dagen later nog steeds aan het lopen zal zijn.
Als ik ondertussen nog niet door wolven ofzo ben opgevreten.

Deze TomTom Runner 3 is niet zo heel anders dan de TomTom Runner 2 die ik nu heb, het enige verschil is dus dat er op die 3 zo’n super handig dingetje zit, routeverkenning genaamd.
Net wat ik nodig heb. Want dan vind ik altijd de weg terug naar huis èn je kan nieuwe, vooruitgestippelde routes uploaden naar je sporthorloge.
Da’s voor als je echt een hopeloos geval bent.
Zoals ik dus.

Loop- en yoga kledij.

Ooit puilde mijn kleerkast uit van de tuttige jaren 50-jurkjes, inclusief petticoats en stiletto’s waar de meesten hoogtevrees van kregen door er nog maar naar te kijken. Nu puilt mijn kleerkast vooral uit van de loop- en yoga kledij.
Oh, how things can change.

Jullie konden vorige week al lezen dat yours truly naar de press launch van Evy Gruyaert’s allereerste loop- en yoga kledij collectie mocht gaan. Awel, dedeze is completely smitten op al hetgeen ze daar zag.
En aangezien niks een loopje zo extra kan motiveren als nieuwe, fancy kledij, zou een shopbudget en een namiddagje ZEB leuk meegenomen zijn.
Just saying, hè, Husband… No pressure what so ever.

Jumpsuit Little Fortune by Yentl (Keuppens).

Op diezelfde press launch werd ook de nieuwe collectie van Yentl Keuppens’ kledinglijn ‘Little Fortune’ voorgesteld.
Van zodra ik de ruimte binnenwandelde viel mijn oog directement op de jumpsuit vol-le-dig bestrooid met glitters.
Op. Mijn. Lijf. Geschreven.

Stijlvol, niet tè tuttig, ik hoef er geen bh onder aan en als ik mijn benen ben vergeten scheren voor een avondje uit is er geen kat die het heeft geweten, want ’t is een lange broek. *boks*

Gewoon tè mooi om niet in mijn kast te hebben voor het eerst aankomende feestje! (En da’s het bal van JOUW werk, Husband).

Nieuwe naaimachine.

Naast hardlopen en mij optutten voor feestjes, doe ik soms ook nog eens iets nuttig. Zoals naaien.
Op een naaimachine that is.
Een naaimachine die La Mamma een jaar of twee geleden in mijn handen heeft geduwd en waar ik nog steeds über blij mee ben by the way, maar die het, als echt basis model, niet echt meer redt met alle projectjes die ik in mijn hoofd heb en die ik voor de naailes wil/moet uitvoeren.
Het is niet de eerste keer dat het ding mijn stof opvreet, plotseling een adhd-aanval krijgt en de hele meuk er aan 1000 per uur door rukt of nogal branderig begint te ruiken.
Een goede, degelijke naaimachine is dus geen overbodige luxe.

De schort en bomma-sloefkes koop ik zelf wel.
Of ik maak ze met mijn nieuwe machine.

Keukengerei.

Nieuw servies.

Al jaar en dag eten wij van een wit eetservies met bruine krullen op, en als er een feestje is wordt het porseleinen servies dat mijn, ondertussen gescheiden, ouders bijna 40 jaar geleden kregen voor hun huwelijk.
Niks mis mee, ik vind het twee heel mooie serviezen. Vooral dat ‘huwelijksservies’ dan. Het doet een beetje Delfts aan. Een klassieker dus.

Het wit met bruin combineert alleen niet zo gemakkelijk met andere potjes en schaaltjes die ik in mijn kast heb staan en die meestal rozig zijn. En dan is het ook nog eens een super uitgebreide set die meer dan de helft van mijn kastruimte inneemt.
Wees eens eerlijk: gebruik jij nog een koffiekan en soepterrine? Het enige waarvoor dat hier nog wordt gebruikt is om bloemen in te zetten.

Een eenvoudig, strak wit eetservies dat overal mee te combineren is èn dat maar een fractie van mijn kastruimte inneemt staat al enige tijd op mijn lijstje.
Den Ikea gaat mij weer graag zien komen denk ik 😉

Broodrooster.

Ik eet geen brood. Behalve als het geroosterd is. Dan eet ik mij daar zot in.
Niet dat ik het niet lust, maar mijn darmen kunnen dat gewoon niet aan. Het enige dat ik dus echt niet kan weerstaan is geroosterd brood. En in het weekend vind ik dat ik al eens mag zeuren. Ik onderga de pijn achteraf dan wel weer.

Al jaar en dag ben ik zot van de kleurtjes (en toestellen ook vaneigenst) van Smeg en aangezien ik genen watergroene frigo van Smeg gekregen heb toen onze inbouwfrigo het leven liet (ik heb er nochtans genoeg achter gemekkerd), vind ik dat ik op zijn minst de broodrooster-variant verdiend heb.

Wake-up light.

Waar ik zo gezond mogelijk probeer te leven door zoveel mogelijk te sporten en zo goed als geen rommel (alez ja… nen uitschieter af en toe mag wel eens, hè?) te eten, faal ik big time als het op mijn slaap aankomt.
En dat heb ik dan ook geweten. Als ge teert op nachten van 5 à 6 uurtjes slaap en het al een hele prestatie is als je eens 7 uurtjes slaapt dan kan het niet anders dan dat zijn weerslag geeft op je migraine en je sport prestaties.

Ondertussen proberen we al meer op tijd te gaan slapen, maar het UIT dat bed komen is ook nogal een dingetje blijkbaar. Niks zo irritant als door een wekker uit je bed geluld te worden. Hier zo’n gevoelig mensje die het liefst altijd, iedere dag, voor de rest van haar leven zou ontwaken met de zon die op haar snoet valt ’s ochtends.
De harde realiteit is dat ik drie kwart van het jaar nog vóór die zon uit mijn nest ben. Een mens zou voor minder chagrijnig zijn.
Zo’n wake-up light zou daar dus bij kunnen helpen, naar ’t schijnt.
Ik zou dat met plezier testen natuurlijk 😉

Oh, en als ge ’t echt niet weet, Husband… alles van Chanel (het merk, niet onze hond) is ook goed 😉

Je kan me ook volgen op Facebook, Instagram en Bloglovin’!

 

 

4 Reacties

  1. september 20, 2017 / 8:03 pm

    Leuke wensenlijst, die broodrooster vind ik ook geweldig! Smeg is gewoon zo’n mooi merk!

    • september 20, 2017 / 7:48 pm

      Smeg is inderdaad zoooo mooi! Er staan nog een heleboel spullen van hen op mijn wensenlijstje 😉 Maar ik spaar Husband nog even 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: