Men I like – tag

Een tag over schone venten en al.
Op. Mijn. Lijf. Geschreven. Moehahaha!

Ik vond deze bij Lovely Charlotte, die hem op haar beurt vond bij 2WMN.
Link even netjes door als je hem overneemt, aub πŸ˜‰

Op wat voor type man val je?

Oe. Al meteen een niet zo eenvoudige vraag… Vroeger viel ik altijd op van die halve reuzen, maar ik had de pech dat iedere halve reus die ik in mijn leven toeliet een kl**tzak bleek te zijn (no offense to the niet kl**t-reuzen. Het was altijd puur toeval, I know.). Op een bepaald moment in mijn leven is het tij dan gekeerd en ben ik op kleinere mannen beginnen vallen. Echt wel.
En ik ben getrouwd met de kleinste die ik kon vinden, kan niet anders dan dat dat dan mijn type is πŸ˜€

Qua haarkleur, kleur ogen, etc. maakt het mij eigenlijk allemaal geen hol uit. Wel val ik sowieso op mannen die karakter uitstralen. Geen afgelikte babyfaces voor deze chicca.

En dan het allerbelangrijkste: het karakter. Venten met een goede dosis humor, een goed stel hersens in hun kop en het vermogen te luisteren en een goed gesprek te voeren hebben sowieso altijd een streepje voor.
Die bad boys/players waar al die meisjes/vrouwen vroeger altijd op vielen toen we heavy uitgingen? Ik begreep het niet zo goed… Nog steeds niet trouwens.

Welke eigenschap zorgt ervoor dat je van je stoel glijdt?

Galant zijn. Je hoeft niet meteen iedere deur die ik tegenkom te gaan openhouden of iedere stoel voor me achteruit te schuiven, maar gewoon attent zijn en met kleine dingen rekening houden.

Tegen een stootje kunnen. Kijk, ik ben niet van glas gemaakt en kan ook tegen een stootje. Zo ga je mij al sneller aan den toog zien hangen bij de guys in plaats van in een hoekje staan giechelen met de ladies. Doe dus niet alsof ik tegen niks kan en behandel mij niet alsof ik bij de eerste vunzige lol die je tegen me vertelt mijn sjakos tegen uw smoel ga flikkeren.
Chances are dat ik degene ben die de eerste vunzige lol verkoop. En dan heb ik graag dat je niet doet alsof ik net je puppy heb doodgeknuppeld, maar dat je gewoon meedoet en beseft dat het is wat het is: een grap.

Een groot hart hebben. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen.
Het was één van de eerste dingen waardoor ik viel voor Husband. Ik had meteen door dat hij altijd klaar stond/staat voor een ander en zijn kinderen boven alles plaatste. Dàt, mensen, is het meest sexy van al.

Men I like #1 Wat is wat jou betreft de lekkerste man van Nederland?

Uhm… Ik ken niet zoveel bekende Nederlanders.
Alleen Gordon dan. En okΓ©, qua uiterlijk is hij niet mijn type, maar qua humor zou het zeker en vast goed klikken.
Ow ja, en hij is homo. Gaat dus niet.

Men I like #2 En de hottie van Hollywood?

Gerard Butler.
Habba habba.

Men I like #3 Met welke flirt-techniek windt hij jou om zijn vinger?

Pfff… ik ben niet zo aan de technieken. Gewoon als een normale mens tegen me beginnen praten?

Men I like #4 Met wie wil jij nog eens een beschuitje eten?

Ik snap het niet. Een beschuitje eten? Ligt je hele bed dan niet vol kruimels enzo? Eikes.
Van zodra een vent met mij beschuiten in mijn bed wilt eten plak ik een postzegel op zijn kont terwijl ik ‘Hit the road, Jack!’ kweel.

Men I like #5 Een baard, hot or not?

Definitely hot.

Men I like #6 Waar knap jij ontzettend op af?

Onverzorgde kerels en egotrippers.
Haantjesgedrag en doen/denken alsof de hele wereld aan je voeten ligt werkt niet bij dit vrouwmens.

Men I like #7 Haar als Tarzan of de coupe van Wentworth Miller (dat lekker ding van Prison Break)?

*zoekt Wentworth Miller op*
Vind ik helemaal geen lekker ding.

Tarzan-haar it is.

Men I like #8 Met welke inspirerende man zou jij weleens aan tafel willen zitten?

Om beschuiten te eten?

Met Anthony Kiedis van The Red Hot Chili Peppers dan.
Die hard fan hier. Enkele jaren geleden ook zijn biografie gelezen en na zijn verleden (drank, drugs en the whole shebang) toch nog zo’n leven kunnen uitbouwen, dat vraagt naar een goed, diepzinnig gesprek.

Oh, en ’t is ne knappe πŸ˜€

 

8 Reacties

 1. februari 14, 2018 / 10:19 am

  Een beschuitje eten, is net zoveel als: willen ontbijten. Dus met welke man wil jij wel ontbijten (na een ongetwijfeld wilde nacht)? En dat hoeft niet persΓ© IN bed. Kruimels. JAKKES.
  Conny onlangs geplaatst…De jackpot!My Profile

 2. februari 15, 2018 / 10:42 pm

  Haha, ik moest wel lachen om je letterlijke interpretatie van een beschuitje eten samen πŸ˜‰ Dat is inderdaad eigenlijk wel iets anders dan samen een knapperig beschuitje eten in het Nederlands. Leuke tag en stiekem heerlijk om te lezen! Ook wel grappig dat ik op sommige vragen iets totaal anders zou antwoorden. Zo houd ik juist totaal niet van baarden en mannen met lang haar. Doe mij dan maar Wentworth Miller, maar dan zonder de tattoos uit Prison Break πŸ˜‰
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijkheid #17: navigatie-apps, heldendaden & lege snelwegenMy Profile

  • februari 16, 2018 / 6:23 pm

   Dat Nederlands is toch echt een heerlijke taal, niet? Geweldig gewoon πŸ˜€
   Geen probleem, hoor! Des te meer bebaarde venten voor mij dan! Woohoo! πŸ˜€ πŸ˜€

 3. februari 15, 2018 / 11:08 pm

  Wat een leuke TAG! Well hello Gerard Butler πŸ˜‰ Misschien neem ik de TAG binnenkort over.
  Nesrin onlangs geplaatst…Ik ga naar BeijingMy Profile

  • februari 16, 2018 / 6:24 pm

   Wel, als er nu iemand zijn antwoorden zijn waarnaar ik zou uitkijken, zijn het de jouwe wel!
   Maar ik deel Gerard Butler niet btw… No way. πŸ˜€

 4. februari 27, 2018 / 9:42 pm

  Deze tag ga ik ook eens invullen πŸ™‚ Grappig! Ik vermeld zeker en vast je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: