Heyhey!

Even voorstellen: ik ben Anneke (ofte Mrs. Curly, verwijzend naar de krullerige rattennest op mijn hoofd. Mijn haar dus), geboren in 1983 in één van de grootste boerengaten dat Oost-Vlaanderen rijk is.

Ondertussen heb ik Oost-Vlaanderen ‘vaarwel’ gezegd, ben ik getrouwd met de meest geweldige man (althans meestal toch) die ik me maar kan wensen en ben ik mama van 3 schatten die op de rand van compleet knetter balanceren. Eén ervan heb ik zelf op de wereld gezet (driewerf hoera!), 2 ervan kreeg ik er gratis bij, maw: stiefkinderen.

We vormen sinds 2011 officieel een nieuw samengesteld gezin met onze 3 mega-fantastische-slimme en knappe kindertjes, ook gekend als ‘de koters’, ‘de bengels’, ‘de monsters’, ‘de etters’ of ‘horror, thriller en terror’.
Wel iedere keer heel liefdevol uitgesproken.
Die 4 gekken waar ik ons huis mee deel zijn samen ‘my bunch of crazies’.
Het meest verontrustende: ik ben nog de meest normale van de hoop.

Datzelfde jaar gaf ik mijn job op en sindsdien ben ik een happy housewife!
Ik geniet van de extra tijd voor de koters en voor Husband, maar ook van de tijd om nieuwe recepten uit te proberen, mijn af en toe creatieve geest tot rust te brengen en me helemaal te laten gaan op onze woning dat na 5 jaar nog altijd niet af is. (Work in progress… work in progress…)
Althans, als ik niet aan het rondhossen ben om de koters overal op tijd te kunnen afdroppen op hun schooltjes en/of hobby’s, hun rommel aan het opruimen ben of onze halve dierentuin (hond/valkparkiet/konijn/2 cavia’s… I know…) aan het entertainen ben.
But I love it, I really really do.
Buiten de occasionele zenuwinzinkingen dan.

Je zal dus waarschijnlijk af en toe wat zaken tegenkomen ivm ‘dat nieuw samengesteld gedoe’. Of mijn pogingen om ons leven zo georganiseerd mogelijk te krijgen.
Dat valt onder de noemer ‘lichte dwangneurose’.
Maar ik ben er dan ook geweldig goed in. Ha!

Maar ook vooral receptjes (altijd gemakkelijk en snel klaar te maken, don’t worry) en hier en daar wat creatieve toestanden.
Maar evengoed gewoon gezwets. Ik kan er soms een eind op weglullen. You’ll see.

Op Instagram vind je me ook. Via dat medium zwier ik nog wat extra gezever mijner zijde de wijde wereld in. Maar dan voorzien van een mooi filtertje.
Facebook en Bloglovin’ hebben ook een plekje voor mij. Volgt namelijk lekker makkelijk.
En wil je je eigen stalker, schrijf je dan in via het inschrijvingsformuliertje dat je in de sidebar (rechts) vindt, en dan krijg je bij iedere post die ik hierop zwier een mailtje in je inbox!

Nog even dit: heb je vragen, suggesties, whatever, je kan me altijd een mailtje sturen! Mrs.curlyblog@gmail.com is het adres!
Of je vult het contactformulier helemaal onderaan dit bericht in 🙂

Welkom en vooral: veel plezier!

xoxo,
Mrs. Curly – Anneke

1438699286883

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: