Over

Heyhey!

Even voorstellen: ik ben Anneke (ofte Mrs. Curly, verwijzend naar de krullerige rattennest op mijn hoofd. Mijn haar dus), geboren in 1983 in één van de grootste boerengaten dat Oost-Vlaanderen rijk is.

Ondertussen heb ik Oost-Vlaanderen ‘vaarwel’ gezegd, ben ik getrouwd met de meest geweldige man (althans meestal toch) die ik me maar kan wensen en ben ik mama van 3 schatten die op de rand van compleet knetter balanceren. Eén ervan heb ik zelf op de wereld gezet (driewerf hoera!), 2 ervan kreeg ik er gratis bij, maw: stiefkinderen.

We vormen sinds 2011 officieel een nieuw samengesteld gezin met onze 3 mega-fantastische-slimme en knappe kindertjes, ook gekend als ‘de koters’, ‘de etters’ of ‘horror, thriller en terror’.
Wel iedere keer heel liefdevol uitgesproken.
Die 4 gekken waar ik ons huis mee deel zijn samen ‘my bunch of crazies’.
Het meest verontrustende: ik ben nog de meest normale van de hoop.

Naast trotse (stief)mama van de koters ben ik ook een trotse dogmom van De Meisjes.
De Meisjes, dat zijn Mademoiselle (BigButt-)Chanel en Miss (CrazyAss-)Poppy, onze huishonden.
De één een obese Tibetaanse brombeer met een overload aan haar (she takes after me) en keizerlijke allures en de andere een Australische springbal met ogen die recht door u lijken te staren en die gegarandeerd op de aarde is neergeplant als Chanel’s hofnar.
Ziet ge mij, dan ziet ge heel vaak hen ♥

Zij vormden de grootste inspiratiebron voor wat ik in januari 2020 uit de grond stampte: De DierenNanny. Want na 9 jaar voor kinders en man als nanny te hebben gefungeerd, werd het tijd om het voor iemand anders te gaan doen. Jullie huisdieren 🙂
Een job waar ik mijn hele hart en ziel in kwijt kan en wat ik het liefste doe: met dieren bezig zijn.
Geen enkele dag voelt aan als werken.
Zelfs niet als ik met (volle – eikes) kaka-zakjes aan het zeulen ben.

De vrije tijd die nog overschiet spendeer ik het liefst aan buiten en in de natuur zijn, nieuwe recepten uitproberen, me helemaal laten gaan op onze woning dat na 5 jaar nog altijd niet af is (work in progress… work in progress…) en de wijde wereld ontdekken met/in De Freddy.
Althans, als ik niet ergens in het Leuvense aan het hardlopen ben of op mijn yoga-mat lig, aan het rondhossen ben voor de koters of hun rommel aan het opruimen ben.
But I love it, I really really do.
Buiten de occasionele zenuwinzinkingen dan.

Dat je hier dus vanalles en nog wat zult tegenkomen.
Gezinsshizzle.
Beestengedoe.
Recepten.
De Freddy-verhalen.
Sport.
Interieur.
Maar evengoed gewoon gezwets. Ik kan er soms een eind op weglullen. You’ll see.

Op Instagram vind je me ook. Via dat medium zwier ik nog wat extra gezever mijner zijde de wijde wereld in. Maar dan voorzien van een mooi filtertje.
Facebook en Bloglovin’ hebben ook een plekje voor mij. Volgt namelijk lekker makkelijk.
En wil je je eigen stalker, schrijf je dan in via het inschrijvingsformuliertje dat je in de sidebar (rechts) vindt, en dan krijg je bij iedere post die ik hierop zwier een mailtje in je inbox!

Nog even dit: heb je vragen, suggesties, whatever, je kan me altijd een mailtje sturen! Mrs.curlyblog@gmail.com is het adres!
Of je vult het contactformulier helemaal onderaan dit bericht in 🙂

Welkom en vooral: veel plezier!

xoxo,
Anneke

1438699286883

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge