Dit is zo’n gerechtje waar je van kan blijven eten. Geen gedoe, geen uur in de keuken, maar het eindresultaat is finger licking good.
Een bommetje voor de maag èn de lijn, maar geloof me: je hebt het ervoor over 😉
Wat hebben we nodig voor 4 à 5 personen?
- 500 gr scampi’s
- 150 gr boter (gesmolten)
- 2 lookteentjes (geperst)
- peper
- 1 el gedroogde chili vlokken
- 270 gr zongedroogde tomaten (mèt olie)
- 200 gr verse spinazie
- 500 gr pasta
Hoe maken we het?
- Begin alvast met de pasta op te zetten. Anders eindig je met gare scampi’s en spinazie, maar met droge pasta. Nie leutig.
- Doe de scampi’s, gesmolten boter, look, chili vlokken, zongedroogde tomaten mèt de olie en de spinazie in een ovenschotel. Doe er wat peper over en meng alles goed.
- Zet een kwartiertje in een voorverwarmde oven op 200°.
- Als de pasta gaar is, giet je deze af (vaneigenst da…) en meng je er de scampi/spinazie/tomaten/boter-mengeling onder.
- Smakelijk!
Van zulke gerechtjes hou ik: gemakkelijk, snel en lekker!
Auteur
Same here! Hoe gemakkelijker, hoe liever 😀
ik zit te watertanden…
Auteur
Ik zie het zo al voor me 😀 :p
Ja, lekker! Wij eten regelmatig pasta met garnalen, zo’n goede combi!
Auteur
Staat hier ook regelmatig op de menu 😉 Blijft inderdaad super lekker!
Hmmm een feestje op het bord! Ik vind de combi pasta en scampi’s goddelijk.
Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #101 Karpuz, rondleiding nieuwbouw & veel bloemen
Auteur
Verveelt nooit, die combinatie 🙂 EN je kan er zoveel mogelijkheden mee op!