Van 10 naar 1 – tag

 


Wat vind ik leuk en wat niet?
Hoe win je mijn hart en wat zijn 2 wensen van mij?
Je leest het in deze tag die ik vond bij Mama’s met thee 🙂

10 dingen over mezelf:

Klein, zot (lichtjes), optimist, genieter, herkenbaar aan de nest krullen op d’r kop, vreemde kleur ogen (bruin met spikkels groen in ofzo, heel vreemd allemaal), grote voeten (38 à 39 voor iemand van 1m64. Boten zijn da.), altijd in voor een goede babbel, en altijd in voor gewoon ouderwetse leute ook, kan niet zonder haar gezin.

9 dingen die ik leuk vind:

Hardlopen, mijne nest gekken (aka mijn gezin), koffieleuteren met (een) vriend(en), bloggen, rondhangen in huis, wandelen, lezen, eten (echt wel) en alles dat niet moet, maar gewoon mag.

8 dingen die ik niet leuk vind:

Strijken, voetbal (koters, als jullie dit lezen: ik zie jullie doodgraag – ècht wel – en ik heb al-les voor jullie over, zelfs aan de rand van dat focking voetbalveld gaan staan, maar echt… I really, really don’t like soccer. De enige reden dat ik daar sta is omdat jullie op dat plein staan. Luv ya! 🙂 ), ongevraagde raad, negativiteit, onbeleefde mensen, elektronica die het plotseling opgeeft (echt joh, kan iets het tegenwoordig alstenblieft wat langer dan een jaar volhouden?!), spinnen en bad hairdays.

7 plekken waar ik graag ben: 

Thuis, de natuur, mijn nieuw favoriete koffiehuisje in de stad, in onze tuin, mijn bed, Italië (en dan het liefst het platteland) en de bergen.

6 manieren om mijn hart te winnen:

Oprecht kunnen luisteren naar een ander, respect hebben voor gelijk welk levend wezen, in de verste verte gene racist zijn, een hart voor dieren hebben, van kinderen houden en goed kunnen koken.
Yep, the way to my heart: food. Definitely.

5 plaatsen/landen waar ik (nog) terug heen wil:

Nog eens: Australië en Amerika.
Voor de eerste keer: Tibet, Noorwegen en Nieuw-Zeeland.

4 dingen of personen waar ik niet zonder kan:

Husband, Zoonlief, Stiefzoonlief en Stiefdochterlief.
Obviously.

3 lievelingsliedjes (in willekeurige volgorde):

Intro van The XX, The Zephyr Song van The Red Hot Chili Peppers en Hallelujah van Jeff Buckley.

2 wensen:

Oud worden en vooral gezond blijven, niet alleen ik, maar ook degenen die me dierbaar zijn.

Oh, en voor de rest van mijn leven onbeperkte toegang tot koffie en koekskes.

1 laatste woord:

6 Reacties

 1. november 10, 2017 / 12:18 pm

  Nieuw favoriet koffiehuis? Ik en mijn tas cafeïne hier luisteren enthousiast naar het advies?
  Lien onlangs geplaatst…De Not-So-FitgirltagMy Profile

  • november 10, 2017 / 12:24 pm

   Het koffiehuisje zelf bestaat al een tijdje, hoor 😉 Maar ik heb het nog maar een paar maanden geleden ontdekt (want ik kom altijd 25 treinen achter *eyeroll*). Barboek in Leuven. Je kan er koffie drinken en gebak eten èn ondertussen boeken lezen/kopen. Het is eigenlijk een koffiehuis/boekenzaak. Zou er een hele dag kunnen zitten 😀 Twee van mijn favoriete dingen: koffie zuipen en lezen 😉 Als je nog es in Leuven bent, neem ik je mee naar daar 😉

 2. november 11, 2017 / 10:36 am

  Je wensen zijn herkenbaar, het liefst blijf ik ook gezond. Deze tag kende ik nog niet.

 3. november 13, 2017 / 7:26 pm

  Leuke tag! Australie lijkt me zo geweldig, staat boven aan mijn wil-ik-ooit-naar-toe-lijst.
  2 mooie wensen, vooral die laatste ; )
  sammie onlangs geplaatst…Filmtips, part 4.My Profile

  • november 16, 2017 / 8:21 pm

   Moet je zeker eens naartoe gaan! Jij gaat het daar geweldig vinden!
   Koffie en koekskes are life 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: