We survived the week(end)! – photo diary #104

Afgelopen week was oa. voor mijn eeuwigdeurend slaaptekort nog wat verder op te bouwen, nog net niet verzuipen in een zwembad en quality time met de inlaws (na een slapeloze nacht, ik was dus geweldig gezelschap)…

Wat we nog allemaal deden, lees je hier 🙂
Welkom in een nieuwe ‘We survived the week(end)!’

Maandag mocht ik de week sportief beginnen. Er stond terug een fietstocht van 2 uurtjes op het programma.
Met Husband zijnen koersfiets aangezien ik die van mezelf aan frieten had gereden de dag ervoor *eyeroll*. Thank God voor Husbands die exact dezelfde maten als gijzelf hebben dus!
Al is mijn kont obviously wel schoner.

Ik fietste net geen 47 km bij elkaar op die 2 uurtjes. Goed gedaan, al zeg ik het van mezelf 😉

weekoverzicht 104 - ma. 1 - mrscurly.be

We gingen voor de full option die dag, want er werd nog iets meer dan een uur krachttraining gedaan en mijn yoga mat werd ook nog eens uitgerold.

Na al dat sportief geweld slaagde ik er nog in om mijn strijkplank uit te halen (en de strijk te doen vaneigenst) vooraleer ik compleet paraplu op een stoel ging hangen.

… Dat was totdat Zoonlief thuiskwam, de hele routine van huiswerk-helpen, brandjes blussen, hem op tijd op de voetbaltraining krijgen en nog van zulke toestanden die tieners met zich meebrengen achter de rug waren, ik iedereen een linzenstoofpotje voorschotelde en vroeg mijn bed indook.

Dinsdag begon ik met een ochtendwandeling met BigButt-Chanel. De eerste helft van de week was een beetje een looprust-weekje (of hoe je dat ook noemt) en ik had geeeeeeen flauw idee hoe ik dat moest doen.
Chanel was dus slachtoffer van dienst om toch maar wat beweging in de benen te hebben.

weekoverzicht 104 - di. 1 - mrscurly.be

weekoverzicht 104 - di. - mrscurly.be

De rest van de dag bleef ik in huis rondscharrelen. Mag ook al eens.
En is ook al eens nodig met drie wilde kinders in huis…
Ik nam het koterdomein (aka bovenverdieping) onder handen, deed mijn krachttraining en yoga en werkte zaken uit voor de blog.
Productief verdikke.

Ook al was het dinsdag nog geweldig schoon nazomer-weer, dedeze hier ging haar al te buiten op pompoensoep om de dag mee af te sluiten.
En ook omdat die toestand niet veel werk vraagt en al.

Woensdag begon vroeg. Ik had naailes die dag en dan moet dedeze hier ook op tijd de deur uit. En we weten allemaal dat eens die koter(s) uit hun nest zijn, je 0,0 tijd hebt voor jezelf om op tijd klaar te geraken.
Soit, uiteindelijk geraakte Zoonlief op tijd op school en ik op tijd uit de deur. Goed zo.

Na een uur of 4 flink doorwerken (ikke. En ik mag hopen Zoonlief ook) en de lunch binnen te werken, kwam ook Husband terug thuis en sprongen we met ons drietjes op de bus richting de stad. We shopten nieuwe schoenen voor Zoonlief (echt, als ge denkt dat vrouwen/meisjes eeuwige twijfelaars zijn als het op schoenen kopen aankomt… you’re wrong) en koffieleuterden in ons favo koffiehuisje Barboek.

weekoverzicht 104 - woe. 1 - mrscurly.be

weekoverzicht 104 - woe. - mrscurly.be

Husband looooooves poseren!

De trainer had me congé gegeven woensdag (ojoooooo!), dus eindigden we de dag vroeg in pyjama en voor tv.
Dat ik het verdiend had.
Trainer zijn woorden.
Ook die van mij btw.

Waar woensdag relax to the max, was het donderdag alle hens aan dek. Nadat Zoonlief naar school was vertrokken, trok ik mijn loopschoenen aan voor een uurtje loslopen (da’s bijna achteruit lopen, hé, gasten), deed ik yoga, poetste het hele huis en fixte ondertussen nog wat andere (vreselijk lang uitgestelde) shizzle van mijn to do-lijstje.

weekoverzicht 104 - do. - mrscurly.be

Perfecte post running lunch (chocolade suikerwafel niet afgebeeld 😉 )

Op het uurtje tussen school en de voetbaltraining dat Zoonlief thuis is probeerde ik nog wat leerstof in zijn kop te duwen, om dan aan het avondeten te beginnen dat in shiften werd opgegeten die dag.
Want voetbaltraining, Husband laat thuis van werk en eerste zwemles…

Yep, you read that right, dedeze hier volgt sinds deze week zwemles vrije slag.
Waar ik geen hol van begrijp en geen reet van kan.
Echt, ik zit nog geen 3 meter ver in die kuip en de redders staan al startensklaar om da half verzopen kieken (ikke) eruit te vissen.
Als ge ne slechte dag hebt en eens goed wilt lachen: op donderdagavond kunt ge mij dus komen uitlachen.

Nu, ne mens zou denken dat je goed kan slapen van ’s avonds nog eens een uurtje te gaan zwemmen, hè… Hahahahahaha! Think again.
Ik. Deed. Geen. Oog. Dicht. Moh echt, hè.

Vrijdag begon dus humeurig en vreselijk moe. En ik had net een loop van 2 uur 45 minuten op het programma staan. Wordt nog wat…

Nadat Husband en Zoonlief waren vertrokken, zocht ik efkes mijnen zen op (lees: 3 bekers koffie en 10 minuten scrollen door IG) en vertrok.
Hartslag moest onder de 148 blijven… it did 🙂
Ik rende iets meer dan 27 km aan een acceptabel tempo voor zo’n lage hartslag. Da ‘k het nog ga kunnen, da lopen op hartslag, jongk!

weekoverzicht 104 - vrij. - mrscurly.be

Ik deed nog een hoognodige sessie yoga (27 km = stijf lijf) en alsof dat nog niet genoeg was, gaf ik Chanel nog een grote borstelbeurt.

Niet veel later kwamen Stiefdochter- en Stiefzoonlief terug voor een weekje, begonnen we aan onze traditionele frietjesavond en kroop ik richting zetel. Ge moogt dat kruipen letterlijk zien.
De energie die ik die middag nog had, had plaatsgemaakt voor een vermoeidheid om u tegen te zeggen.
Lang leve lange loopjes die u achterlaten met een murw gelopen lijf en hoofd 🙂
Aja, en dienen slapeloze nacht zal er ook wel voor iets tussen gezeten hebben…

Normaal gezien houd ik na zo’n loop een rustig dagje. Volgens de trainer is dat duidelijk dikke zever, want zaterdag stond er terug een loop van 2 uren in de agenda.
Ik ga die vent nog met iedere vezel in mijn lijf haten.

Hartslag, en dus ook tempo, mochten iets hoger, waardoor ik iets meer dan 21 km rende aan ongeveer 5:27 à 5:37/km.
I loooooove these kind of runs. Nog ne keer de gas open (soms letterlijk. I feel no shame) en gaan.

weekoverzicht 104 - zat. - mrscurly.be

I peed on this.

Hartjes voor Husband’s trouwens die, terwijl hun vrouwen de benen vanonder het lijf lopen, de voetbalshiften op hen pakken. Want terwijl ik aan het lopen was, waren de boys aan het voetballen, Stiefdochterlief aan het paardrijden en Husband… aan het verkleumen aan de zijlijn.
Love that dude to pieces, y’all.

weekoverzicht 104 - zat. 1 - mrscurly.be

Morning cuddles met deze schattige etterbak.

Ergens na de middag waren we terug compleet, deden de koters van studeren gelijk zot (of ze deden gewoon goed alsof) terwijl ik administratie wegwerkte, Husband ook zijn rondje rende en we stiekem eigenlijk blij waren dat we nergens meer heen moesten en de wereld en de regen doorheen een raam wat aan ons voorbij konden zien gaan.
Soms is herfstig weer al eens leuk…

De dag werd verder rustig afgesloten met movie night en dekentjes en kaarsjes.
Ik sleepte er nog net geen pompoen bij.

Of althans, dat was wat ik hoopte… Want ergens rond het moment dat ik bijna in slaap lag op de bank werd Stiefdochterlief terug thuis gebracht van het babysitten door een vriend (op wiens kinders ze had gebabysit, hè) van Husband.
Daar hoort wat bijpraten bij dan.
Tot half 3 ’s nachts.
Ferm na dit oudje’s bedtijd dus.

Zondag kwam ik rond 7 uur dus volledig geradbraakt en murw uit mijn bed. Echt, je hebt geen sound effects gehoord tot je dat lijf van mij hoort opstaan na amper 4 uurtjes slaap.

Waarom ik op zo’n godonmensdelijk uur uit mijn nest kwam op ne zondag, vraagt g’u waarschijnlijk af. Awel, we hadden ne date met de inlaws. Samen met m’n schoonouders trokken we erop uit naar de Zoo in Antwerpen om een dagje beesten te staren.
’t Is ne keer wa anders dan op een terrasje te zitten mensjes staren.

weekoverzicht 104 - zo. 1 - mrscurly.be

Foto 1 en 2: van een verwelkoming gesproken!

weekoverzicht 104 - zo. - mrscurly.be

weekoverzicht 104 - zo. 3 - mrscurly.be

weekoverzicht 104 - zo. 4 - mrscurly.be

Tip van de dag: zet uw kinders voor ne huge ass aquarium en vraag hen Nemo te zoeken.
Here’s the trick: d’er zit genen Nemo in da spel. Maar gij hebt wel efkes rust 😉

’s Avonds sloten we de dag vreselijk moe (vooral ikke) af.
Maar wel terugkijkend op een hoogst sportief en gezellig weekje.
Om 5 minuten later compleet murw in slaap te donderen… ♥

XO,

Anneke

Blogs van de voorbije week:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: