We survived the week(end! – photo diary #62

We survived the week(end)! - photo diary #62

Waaa! Ik overleefde rustweek 2 na de Marathon van Gent en sloot de week af met een loopje.
Dit weekoverzicht heeft dus een happy en ontspannen einde 😉

Maandag begon met veel huishoudelijk werk. Chanel kreeg de nodige douche na de boswandeling van de dag ervoor, er werd gestreken, geblogd, maar ook wat tijd gemaakt voor lekkere tussendoortjes en wat leesplezier.

Weekoverzicht #63 9 - mrscurly.be

Ergens in de late namiddag kwam ook ein-de-lijk mijn nieuwe bandje voor mijn TomTom horloge aan. Ik had het ding al sinds augustus besteld, maar door één of andere weird ass fout ergens heeft het dus tot nu geduurd eer ik het kreeg.
Toch blij met mijn witte bandje.
Past beter bij mijn maagdelijk karakter enzo. *ahum*

’s Avonds zwierde ik nog een pompoensoep op tafel en na de voetbaltraining van Zoonlief viel ik binnen no time in slaap op de bank.

Weekoverzicht #63 1 - mrscurly.be

 

Dinsdag start normaal gezien altijd met een loopje. Deze week dus nog steeds niet.
Ik startte de dag dan maar met bloggen en Chanel ambeteren na haar borstelbeurt.

Weekoverzicht #63 - mrscurly.be

 

Na de dagdagelijkse yoga en krachttraining trok ik nog richting de Action en dan was het alweer tijd voor Stiefzoonliefs voetbaltraining.
Terwijl hij het beste van zichzelf gaf op het voetbalveld, gaf ik het beste van mezelf in de keuken. Die avond op de menu: vegetarisch gevulde paprika’s.

Op woensdag is het tijd voor de naailes. De jas die ik aan het maken ben werd gepast, goed bevonden en begint meer en meer op iets deftigs te lijken. Tegen Kerst moet het ding af zijn.
Ik ben eens benieuwd…

’s Middags maakte ik in super snel tempo kalkoen cordon blues (en veggie schnitzels voor mezelf) met aardappelen en rode kool, want er stond nog een tripje richting de stad op het programma.
Ergens na het middageten had ik helemaal geen zin meer om zo gehaast nog richting de stad te trekken, dus besloot ik het uit te stellen tot zaterdag.
Het duurde tot die avond 21 uur eer ik doorhad dat zaterdag iedere focking winkel in België zou gesloten zijn. Moet ik weer hebben natuurlijk.
Het zorgde er wel voor dat ik wat tijd had om terug met dingen te schuiven in het huis en dan ook terug mijn geliefde letterbord aan te passen.
Fits me perfectly…

Weekoverzicht #63 2 - mrscurly.be

’s Avonds stond er nog een voetbalmatch van Stiefzoonlief op het programma, waar we allen naartoe gingen om te supporteren. Een beetje mentale steun bij het verliezen kan nooit kwaad, de arme stakkers.
Het zorgde er ook voor dat we voor de derde avond op rij veel te laat in onze nest lagen… Geen goed begin na die herfstvakantie. Dju toch.

Donderdag is steevast poetsdag. Buiten schrobben en boenen werd er niet veel anders gedaan…
Of toch wel. Snoepen.

Weekoverzicht #63 3 - mrscurly.be

Ahja, en nog wat yoga en krachttraining.
Niet enkel ongezonde dingen dus 😉

’s Avonds werd er nog zalm in een goed marinade’ke op tafel gezet met pasta en worteltjes. *omnomnom*
En na de voetbaltraining van Stiefzoonlief konden we eindelijk de dag afsluiten.

Aaaah, vrijdag! Vrijdag was mijn eerste loopje na de Marathon van Gent. Ik had hier focking twee weken naar afgeteld.
Jezus, zeg, vreselijk voor zo’n loopidioot als ik om twee weken te moeten rusten.

Ik startte de dag dus met een 10km-loopje en vent, deed dat eens deugd, seg!
Mijn TomTom horloge negeerde ik compleet, mijn muziek liet ik even achterwege en ik genoot met volle teugen van wat een rondje loslopen moest zijn. Pas bij thuiskomst zag ik dat ik veel sneller had gelopen dan ik dacht. Een tempo van 5:35/km en een hartslag van 155. Whoops.
Zo hard had ik er dus naar verlangd 😉

 

Na het lopen draaide ik me nog eens in ne knoop op mijn yoga mat, ruimde het huis op en werkte nog wat aan de blog. Voor ik het goed en wel wist was de school alweer uit en vielen mijn etters (that includes Husband) alweer door de deur.

’s Avonds vertrokken de koters voor een weekend/weekje naar de ex-en en propten Husband en ikzelf ons vol met frietjes. De rest van de avond spendeerden we, compleet geconstipeerd en al, voor de buis. That’s how we roll.

Zaterdag sliepen we eens uit. De week met iedere avond voetbal op de agenda was toch in onze kleren gekropen.

Weekoverzicht #63 5 - mrscurly.be

Ziet er oh zo lekker uit, niet? Well, it wasn’t. Niet. te. vreten.
Geef mij maar terug mijn havermoutpapje met good old kokossuiker op.

We startten de dag traag op en terwijl Husband voor zijn eerste loopje sinds 5 weken ging (blessure-leed, de arme stakker), begon ik aan het aanpassen van mijn jurkje voor het aankomend bal van Husband’s werk.
Dat heb je dan als je geen Shakira-heupen hebt, maar wel een aansluitend jurkje aan wilt: dan moet je ofwel heupen faken (hoe is me een raadsel, tips zijn dus welkom) ofwel alles door je naaimachine sleuren.

Enige tijd later was mijn jurkje eindelijk aansluitend en kon ik verder doen aan de blog. Zoveel uren later en zoveel gevloek later was ik niks wijzer en had ik de Yoast plugin evenveel keer verwijderd als dat ik hem had geïnstalleerd.
Focking hell, jong.

Soit, ’s avonds gaf ik er de brui aan, klapte mijn laptop dicht en reageerde me af op mijn potten en pannen en toverde een nieuw gerechtje, namelijk een linzenstoofpotje, op tafel.

De dag werd afgesloten met leutige dingen: den Brad Pitt in ‘Fury’. Als dendienen uwen dag nie goedmaakt, dan maakt niemand hem.

Zondag is brunchdag ten huize Mrs. Curly. Er werd weer van alles op tafel geflikkerd waar we ons zoveel mogelijk mee konden volproppen. Eitjes werden terug volgekrabbeld en er werd terug tijd gemaakt voor traag wakker worden.

Weekoverzicht #63 6 - mrscurly.be

’s Middags reden we richting een camperverhuurder (is dat een woord? Mmm… Nu wel dus) en kozen een camper voor onze volgende zomerreis. Oh, hell yeah, deze hier gaan met de camper op reis!
‘k Ben er zelf nog nie goe van… Ik. In. Een. Camper.
Da ga wa geven.

Niet veel later schoven we aan bij La Mamma voor een warme kop koffie en Boule de Berlins. Volgens mij wil het mens me vetmesten ofzo. Still love her to bits though 🙂

En dan was het alweer tijd om Zoonlief te gaan oppikken bij zijn vader. We reden terug huiswaarts met mijn klein reusje op de achterbank, terwijl we volop onze zomerserie aan het plannen waren.
Happiness, folks ♥

Blogs van de voorbije week: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: