We survived the week(end)! – photo diary #64

De voorbije week stond in het teken van zen en yoga, onverwacht extra tijd voor die stapel administratie en om die ellenlange to do-lijst in te korten, maar ook van verslapen, failed movie nights en enkele dagen het gevoel hebben onder een steen te leven…
Welcome to our life!

Maandag startte met een pittig loopje. Ik liep 10 km aan een gemiddeld tempo van 5:31/km.
En dat voor een maandag. Komt da tegen…

Na het lopen werd er nog grondig gestretcht, maar ook geblogd en de strijk gedaan.
Een productieve maandag it was. En dat voor iemand die je over het algemeen vooruit moet slepen op maandag.

Ik werd die dag ook nog eens verrast door mijn armbandje dat ik de week ervoor had gewonnen bij NoaNoir. Totally in love with it!

We survived the week(end) - photo diary #64 - ma. 1 - mrscurly.be

’s Avonds viel ik wel, meteen na de voetbaltraining van Stiefzoonlief in duigen en deed voor de rest van de avond niks nuttigs meer.
Tenzij je catatonisch naar het televisiescherm staren nuttig vindt.

Dinsdag had het mannetje een dagje verlof. We gingen normaal gezien gaan shoppen voor wielrennerskledij (heet dat zo?), maar toen bleek dat de sluitingsdag van die winkel, juist… op dinsdag was, besloot ik het er maar goed van te nemen en me bezig te houden met de administratie, zaken uit te werken voor de blog en die ellenlange to do-lijst in te korten.

We survived the week(end) - photo diary #64 - di. - mrscurly.be

Stiekem vond ik het eigenlijk niet zo erg dat die winkel gesloten was, want dat wou zeggen dat ik een extra dag make-uploos en in landloperskledij kon rondhobbelen in huis.

Zoonlief had ’s avonds voetbaltraining en het late uur, mijn luiheid van die dag en een hoge nood aan eiwitten zorgde ervoor dat ik wederom niks anders dan een omelet, aardappelen en wat komkommer en tomaatjes op tafel zette.
Het wordt een beetje een wekelijks dingetje, mijn loedermoeder-moment als het op avondeten aankomt.
I don’t feel guilty. At. All.
‘Avondje congé’ noem ik dat 😉

Woensdag begon in paniek en gehaast. Zowel Husband als ikzelf hadden ons verslapen en werden wakker bij het geklop van Stiefdochterlief op onze slaapkamerdeur die zich afvroeg waar we in godsnaam bleven met dat ontbijt van haar.

We vlogen ons bed uit en binnen no time hadden we ons klaargemaakt. Nieuwe recordtijd hier.
Het wil ook zeggen dat ik er de rest van de dag mottiger dan mottig uitzag.

Op de één of andere manier lukte het me om niet langer dan 20 minuten te laat te zijn in de naailes, waar ik me de rest van de voormiddag uit de naad werkte (got it? Uit de naad werken… héhé.) om wat verderop te raken met mijn jas.

Het was een dag die niet snel genoeg voorbij kon gaan, want ergens tijdens die voormiddag ging ik plotseling ook offline en was ik telefonisch niet meer bereikbaar en dat alles tot en met vrijdagmiddag. We zijn overgestapt naar een andere provider en die was er dus in geslaagd onze oude provider al te annuleren vooraleer alles voor onze nieuwe in orde was gebracht.
Dat begon goe…
Zwaar ‘ik kruip terug onder mijne steen’-gevoel hier.

Na de lunch besloten de koters nog even van het goede weer te genieten en compleet loss te gaan in de tuin terwijl ik me even terug trok achter mijn pc en wat blogde.

Niet alleen ikzelf, maar ook Zoonlief is totally into yoga, dus sloten we de middag af met samen wat yoga te doen. Moeder/zoon dingetje dit.

We survived the week(end) - photo diary #64 - woe. - mrscurly.be

Na het avondeten (spaghetti met mijn compleet van 0 gemaakte spaghettisaus *omnomnom*) gingen we nog naar de fietsenwinkel om onze koersfietsen te passen. Volgende week mogen we ze afhalen. Jeej!
Nooit gedacht dat ik er nog naar ging uitkijken om met een zeemvel in mijn broek rond te lopen.

Donderdag is hier poetsdag. Saaier dan saai.
Ik stofte, schrobde en waste af tot alles weer blonk en ergerde me enkele uren later mateloos aan het feit dat de vloer er weer bij lag alsof hij al in weken niet meer was gepoetst.
Het slechte weer in combinatie met koters en een hond zat daar voor iets tussen.

We survived the week(end) - photo diary #64 - do. - mrscurly.be

’s Avonds was het voor leftovers van de dag ervoor. Ik maak dan ook altijd spaghetti voor mijn eigen gezin, dat van jou, jouw buren, collega’s en de buren van jouw collega’s 😀

Aaaah, vrijdag was een relax dagje. Chanel werd terug in de watten gelegd met een goede borstelbeurt, ik deed mijn zoveelste krachttraining van die week en werkte nog wat zaken uit voor de blog.

We survived the week(end) - photo diary #64 - vrij. - mrscurly.be

Voor ik het goed en wel besefte was de school alweer uit en had ik nog net genoeg tijd voor een vieruurtje met de koters vooraleer ze alweer naar de exen vertrokken. Ugh.

Husband en ik propten ons vol met frieten en gooiden ons op de bank voor movie night. ‘Twelve Monkeys’ was de film van de avond.
Tip van de dag: don’t. Just don’t.
Twee uur van mijn leven die ik niet meer terug kan krijgen.
You’re welcome.

Na een week van overslapen, en iedere avond te laat in ons bed kruipen, was zaterdag voor uitslapen. We bleven in onze nest liggen stinken tot 10 uur, waarna we rustig wakker werden en genoten van een rustig ontbijt met het besef dat we eens nergens op tijd moesten zijn.
Genieten, mensen.

Na het ontbijt maakten we ons klaar voor een loopje in Heverleebos. Een rustige 18 km moest het worden.
Het was duurloop, trail en interval in één.
Na afloop kwam ik tot het besef dat ik trailrunners nooit ga begrijpen en dat modder op de meest onmogelijke plaatsen terecht komt.

We survived the week(end) - photo diary #64 - zat. - mrscurly.be

Tegen dat we goed en wel thuis kwamen was het al drie uur en moesten we nog aan de lunch beginnen.
Na de lunch deden we nog braafjes onze yoga en dan was het alweer tijd voor Husband om de boodschappen te doen en voor mezelf om de was en de plas te fixen.

Ergens tegen acht uur ’s avonds waren we rond met alles op ons to do-lijstje (Who am I kidding? We hadden nog niet de helft afgevinkt…) en had geen van ons beiden nog zin om te koken.
Na een staring contest van een half uur met onze potten en pannen en tot de conclusie te zijn gekomen dat eten dus overduidelijk níet zichzelf klaarmaakt, bestelden we afhaal-Thaïs en smeten ons op de bank voor een rematch van movie night.
‘Londen has fallen’ is dus wèl een aanrader.
Gerard Butler, mensen. All I’m saying.

Zondag was terug voor rustig ontwaken. We hielden ons aan onze vaste gewoonte van Sunday Brunchday (foto 1 en 2), waarna we ons klaarmaakten voor het gefaald shopping uitstapje van dinsdag.

We survived the week(end) - photo diary #64 - zo. - mrscurly.be

Iets meer dan €500 lichter en enkele uren later stapten we volledig gedesillusioneerd de winkel buiten met elk een paar koersschoenen, een koersbroek (heavy pamper-gevoel) en een fietshelm.
Met zo’n prijzen zou je schrik krijgen om die toestanden überhaupt aan te doen.

We sloten de zondag af bij La Mamma die ons weer trakteerde op heavy chocolade-bommen (foto 3) en met het oppikken van Zoonlief na een papa-weekend.

Niet veel later kon ik Zoonlief terug zelf instoppen en konden we nog even genieten van een chill zondagavond.
Zoals het hoort… ♥

Blogs van de voorbije week:

4 Reacties

  • november 27, 2017 / 7:45 pm

   Thanks! :*
   Niks zo plezant als brunchen! Mega lang, en vooral mega lui, in pyjama aanlummelen op zondag 😉

  • december 2, 2017 / 8:36 pm

   Stijve plank probeert een beetje meer flex te worden, vat mijn yoga zo wat samen 😀 But I’m getting there 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: