Welkom op mijn nieuwe webstekje!

…and so you have found me ๐Ÿ˜€

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen door dit bericht te lezen op mijn ‘oude’ blog en door te klikken:

Al een jaar en half dat ik op dit deeltje internet van alles en nog wat van me afschrijf. Het is vanaf de eerste dag รฉรฉn van mijn favoriete bezigheden geweest: mij even terug trekken in mijn online hoekje.
Zoals de meesten ben ik hier ook begonnen met de gratis versie van WordPress, onder het mom ”k Ga eerst ne keer zien of dat geblog wel iets voor mij is’. Dus fixte ik dan ook een hele tijd geleden dit dingetje in elkaar.
‘Mrs. Curly and her bunch of crazies’ was geboren.

Enkele maanden geleden begon ik er dan toch stilletjes aan over na te denken dat het misschien niet zo slecht zou zijn om over te stappen naar een eigen domeinnaam en host. Kwestie van het allemaal wat zekerder aan te pakken enzo, zie je. Of ben ik de enige die die horrorverhalen van plotseling verdwenen blogs al heeft gelezen?
En de mogelijkheden tot het pimpen van je blog! Oh, ein-de-loos!

Dus ging ik zondagmiddag aan de slag. ‘Ik ga hier ne keer rap dienen host en dienen domeinnaam fixen, sรจ!’.
Famous last words.
Twee dagen later zat ik nog steeds naar een zo goed als leeg scherm te staren.
Ik kan het dan misschien allemaal wel goed neerpennen op die blog van mij, het ding in elkaar steken? No can do.

De termen ‘plugin’, ‘FTP’, ‘SMTP’, ‘API’ en ga zo maar voort vlogen mij rond de oren. Gezellig vergezeld door een shitload aan codes waar ik geen hol van begreep (en nog steeds niet).
Mijn blik stond op oneindig en in mijn hoofd klonk het testbeeldgeluidje.
En op mijn scherm? Daar bleef het allemaal lustig vastlopen.

Tot ‘Den Jon’ (Hi, Jon! *wuift naar het scherm*) van de helpdesk van mijn host op het toneel verscheen.
Man, die vent heeft bij manier van spreken mijn huwelijk gered. Want Husband, die kon het woord ‘blog’ niet meer horen na miserie-dag 4.
Of alle woorden in mijn vloekrepertoire for that matter.
Volgens mij heb ik op mijn eentje de hele jeugd in de wijde omgeving leren vloeken de voorbije week.

Tientallen berichten later was de blog gefixed.
En heb ik ‘Den Jon’ waarschijnlijk voor de rest van zijn leven richting therapie gestuurd.
De arme stakker.
Als het een troost mag zijn, Jon, ik ben je eeuwig dankbaar.

Ik knutselde nog wat verder aan de lay out, vloekte er nog lustig op los omdat er toch nog duizend en รฉรฉn zaken in mijn opbouw bleken vast te lopen en dan was het eindelijk zover.
Vrijdag ging hij online, de nieuweย Mrs. Curly was geboren.
Ik deed nog net geen vreugdedansje door onze straat.

Ik neem bij deze dan ook afscheid van mrscurlyblog.wordpress.com en blog lustig verder op mrscurly.be.
Dus, lieve volgertjes, willen jullie mij blijven volgen, klik dan even door naar mrscurly.be, daar kunnen jullie inschrijven om mij verder te blijven volgen via mail.
Want dit, dit is mijn laatste berichtje op deze blog.

Dank u, gratis WordPress versie, je hebt me meer dan plezier gegeven, maar nu is het tijd om verder te gaan. I’ve found someone new. And improved ๐Ÿ˜€
En dank u, lieve volgertjes, om mij hier het voorbije jaar en half te volgen, feedback te geven, te reageren, … voor alles. Ik hoop jullie allemaal terug te zien op mrscurly.be :*
You all my main bitches ๐Ÿ˜€

Over and out.

Bij deze: welkom dus op mijn nieuwe webstekje!
Sinds deze week heb ik mrscurlyblog.wordpress.com vaarwel gezegd *pinkt een traantje weg* en ga ik me hier helemaal te buiten, op mrscurly.be.

Wat is er allemaal veranderd in vergelijking met de vorige site? Awel, vooral de lay out natuurlijk. Slimme volgertjes als jullie zijn, hebben jullie dat natuurlijk meteen gezien. Ik ging voor iets strakker. Iets dat ik eigenlijk al vanaf dag รฉรฉn wou, maar met de gratis versie nogal beperkt bleek. Niet meer dus ๐Ÿ˜‰

Het menu is ook lichtjes aangepast (vind je bovenaan). Zo vind je er ‘home’ (kan je van overal op de blog direct terug naar de homepage navigeren natuurlijk) en waar de laatste berichten ook in 1 oogopslag terug te vinden zijn, mijn ‘over mij’-pagina, ‘leven, liefde en gezin’ waar alles dat ook maar enigszins te maken heeft met de geneugten des levens (of net niet) terugkomt, ‘recepten’ waar ik op regelmatige basis lekkere, maar vooral gemakkelijke receptjes deel, ‘interieur, diy en crea’ waar er af en toe iets zal te vinden zijn in verband met het interieur en alles dat je ook maar zelf kan maken, van grote tot kleine projecten. En natuurlijk ‘overig’ waar al de rest in komt, gaande van tags tot reviews tot het oeverloze gelul waar ik waarschijnlijk al voor bekend sta ondertussen ๐Ÿ˜€

In de sidebar vind je mij (hallo!!! :D), buttons om door te klikken naar mijn social media-kanalen, een inschrijfformulier waar je je mailadres kan ingeven zodat je bij ieder nieuw blogbericht een mailtje krijgt (als je mij volgde op mijn oude blog en hier wilt blijven volgen, moet je hier dus terug je mailadres ingeven…), de zoekfunctie en mijn meest gebruikte tags.

Na veel bloed, zweet en bijna tranen (alez kom… effectief tranen, ik geef het toe) is mrscurly.be dan eindelijk geboren.
Ik hoop dat jullie er evenveel plezier aan beleven als ikzelf ๐Ÿ™‚

 

 

6 Reacties

  • admin
   Auteur
   oktober 23, 2017 / 7:10 pm

   ๐Ÿ˜€ Thanks, hun! :*

 1. oktober 22, 2017 / 3:23 pm

  voila, jouw gevonden op het nieuw adres
  en ja hoor, ik blijf fan!

  • admin
   Auteur
   oktober 23, 2017 / 7:09 pm

   Whoop whoop! Thanks! :*

 2. oktober 29, 2017 / 4:18 pm

  Gefeliciteerd met je eigen site! Ziet er clean en strak uit ๐Ÿ™‚ Ben je gelijk weer gaan volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: