*Winactie* – Cadeautjesstress voor de communie- en moederdagperiode? Smartphoto has your back

Binnenkort is het weer van dat: Moederdag komt eraan, maar ook de communie/lentefeest periode. Dat wil zeggen: cadeautjestijd voor de mama’s en een heleboel voorbereidingen voor al die communiefeesten.

Been there, done that… Ooit deden die koters hier ook hun communie. En ooit zag ik ook door de bomen het bos niet meer.
Na het gedoe van mooie foto’s maken van die koters (we weten allemaal dat je na 10 uur en 25duusd foto’s amper 4 foto’s hebt die ermee door kunnen als het op kinders aankomt), komt de zoektocht naar DE uitnodigingen, bedankingskaartjes, versieringen en bedankingscadeautjes die je op het einde van het feest meegeeft met de gasten.
Het gaat hier over die koters van ons, dus willen we natuurlijk alleen maar het schoonste en het leukste.
Kende ik toen maar Smartphoto

Ik zou niet van hot naar her hebben moeten hossen (wekenlang aan een stuk, hè, mensen) om alles te fixen. Neeje, bij Smartphoto vind je het gewoon allemaal onder 1 dak.
Of op enen website om preciezer te zijn.
Niet alleen de uitnodigingen en bedankingskaartjes vind je bij hen, maar ook de cadeautjes en de versiering. Alez, jong, hoe gemakkelijk is da nie?
En allemaal personaliseerbaar.
Met die 4 goede foto’s van dat prachtkind van je.

Nu, ik heb geen communicantjes meer in huis, maar ik heb wel een moeder en die mag binnenkort terug eens extra in de bloemetjes gezet worden. Op 13 mei is het namelijk moederdag.

Het is niet altijd even makkelijk om iets origineels te vinden, vind ik. Tenzij je voor het tiende jaar op rij met een plant komen aanzetten origineel vindt (sorry, mom).
Maar ik heb nu eenmaal een moeder die al eens graag met hints smijt. Slim mens, die moeder van mij, ze weet dan tenminste dat ze iets gaat krijgen dat ze leuk vindt.
Al een tijd dat ze aan het ‘zeuren’ ging over foto’s van de koters, den Husband en mij (vooral van mij, ‘k ben ’t zeker), want ‘de kindjes veranderen toch zo snel! En jullie ook…’, wat zoveel wilt zeggen als: ‘ge wordt oud, dochter van me’.

Naast dat Smartphoto geweldig schone communie-zaken maakt, printen ze ook nog eens jouw foto’s. Ahja, anders zouden ze niet SmartPHOTO heten, hè.
Niet alleen de standaard fotoprints vind je er, maar ook de retro prints. Die zien eruit als blinkende Polaroids… say. no. more.
En voor €0.15 per print kan je niet alleen foto’s voor je moeder, maar ook voor jezelf, je schoonmoeder, zus, broer, tante, nonkel, de buren en de nicht van de buren laten printen.
Dat is zo goed als voor niks.

Winactie Smartphoto 2 - mrscurly.be

Ook nog eens zeer tevreden over de kwaliteit 🙂 Zelfs de foto’s die met onze smartphones genomen zijn, zijn heel mooi afgedrukt.

Winactie Smartphoto 3 - mrscurly.be

Ik wil die foto’s niet zomaar aan La Mamma geven… zulke prachtexemplaren (als wij. Bwahahaha!) moet je kunnen etaleren. Die leg je niet zomaar in een schuif. En in een kaderke steken is zo jaren 90 (of zoiets).
La Mamma begint haar interieur ook stilletjes aan te minimaliseren, ik moet dus niet komen aanzetten met iets met teveel prullekes aan. De design fotohouder (mèt nog eens 13 fotoprints op stevig, dik papier) werd meteen in het winkelmandje gezwierd.
Ik heb nu al spijt dat ik hem niet voor mezelf ook heb gekocht…

Winactie Smartphoto 4 - mrscurly.be

Maar ik zou ik niet zijn als ik toch nog niet iets voor mezelf ook heb gekocht. Als echte koffieleut heb ik ook een abnormale obsessie voor koffiebekers (don’t ask). Er staat hier dus al een hele verzameling in de keuken, maar een echte persoonlijke had ik nog niet. Ik vind dat dat gewoon niet kan. ’t Gedacht alleen al.
Ik ging voor één waar mijn nest gekken op staat èn het logo van de blog. Ze typeren zo’n beetje wie ik ben, nietwaar 😉

Winactie Smartphoto - mrscurly.be

Winactie Smartphoto 1 - mrscurly.be

Heb jij binnenkort een communicantje/houdt je koter een lentefeest en ben je nog op zoek naar DE perfecte feestartikeltjes?
Of wil jij ook zo’n leuke fotohouder mèt foto’s voor je moeder voor moederdag (of vader voor vaderdag) kopen?
Of heb je gewoon al iets anders leuks gezien op hun site (ik heb serieuze keuzestress gehad, ’t is allemaal leutig) voor jezelf?

It’s your lucky day! Ik mag van Smartphoto een shoptegoed van €25, inclusief gratis verzending, weggeven!
Wat moet je doen? Je kan op volgende drie manieren meedoen:
* Laat een reactie achter onder deze blogpost (met geldig email adres).
OF
* Voor de Facebook-volgers: via mijn Facebookpagina: like en deel dit bericht.
OF
* Voor de Instagram-volgers: via Instagram: like de foto die ik deel van deze winactie en tag iemand die ook wel €25 shoptegoed zou kunnen gebruiken.

*Meedoen kan tot en met 17 april. Op 18 april zal een onschuldige hand (ik dus niet 😀 ) de winnaar.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

8 Reacties

 1. Desnyder Tina
  april 11, 2018 / 6:13 am

  Zal de tips sowieso eens bekijken want zooooo moeilijk om originele cadeaus te vinden…

 2. Hilde
  april 11, 2018 / 6:27 pm

  Ik doe heel graag mee. Er zouden hier nog bedankingskaartjes gemaakt moeten worden. Maar die fotohouder vind ik ook geweldig. Of toch een fotocadeau? Keuzes, keuzes…

 3. april 12, 2018 / 11:26 am

  Ik doe mee !! Ik wil weer eens wat nieuwe foto’s voor in huis (ik heb een wall of fame en die moet nodig uitgebreid worden :D)
  Dus ik meld mij graag aan 😀

  (ik wist niet dat je op facebook zat, dus daar ben ik je ook maar even gaan volgen. Complete stalker nu!)

 4. april 12, 2018 / 12:35 pm

  Yes ik doe mee! Mijn oudste dochter vertrekt deze zomer voor 5 maanden “studeren” naar Australië. Dan kan ik haar wat leuke foto’s van ons meegeven zodat ze ons ginderachter toch niet vergeet 🙂

 5. april 12, 2018 / 7:08 pm

  Ik heb mijn moeder al getrakteerd op haar moederdag cadeau. Twee mooie posters, 1 met haar woonplaats en 1 met haar geboorteplaats, wilde ze graag hebben. Mams blij, ik blij, want ik hoefde niet verder na te denken 🙂
  sammie onlangs geplaatst…Vensterbank decoratie, nieuw groen in huis.My Profile

 6. Sofie
  april 15, 2018 / 11:04 am

  Ik doe mee.
  Bij een nieuw huis horen uiteraard veel foto’s 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: