Yoga. Gangsta style.

Dat ik bijna elke dag op mijn yoga mat lig (en ook effectief yoga doe. Ik lig niet alleen maar, hè, seg) is al langer dan vandaag bekend.
Het helpt me niet alleen dat stramme loperslijf soepel te houden, maar het brengt me ook mentale rust.

Ik doe dat ook graag met mooie yoga-kledij aan. Ook al ben ikzelf meestal de enige toeschouwer van mijn gekronkel, dan nog… dan doe ik het gewoon voor mezelf, nietwaar?
En voor de IG-foto’s 😀
En laat ik eerlijk zijn, na mijn ge-yoga heb ik gewoon geen zin meer (of ik ben te lui) om nog iets anders aan te trekken als ik ergens heen moet. Je ziet me dan ook vaker met mijn yoga- of loperskledij in de winkel of langs straat dan in jeans en sneakers. I’m not even sorry.
Die legging die ik al 10 jaar in mijn kast heb liggen en waar ik ondertussen al een gat in heb getrokken (soms zijn dat echte f*ckers om uit te doen, joh) en dat shirtje dat al begint te rafelen aan de naden is dus niet meteen mijn favoriete outfit als ik ’s ochtends opsta. Je weet maar nooit waar ik nog naartoe moet. En gegarandeerd dat je half bekend Leuven tegenkomt op een moment dat je nèt met die uitgelebberde sweater rondloopt.

Toen de mensen achter Yogangsta mij contacteerden met het nieuws dat ze een nieuwe lijn op de markt brachten, ging ik meteen op het wijde web aan het klikken.
Met mijn legging met gaten in aan mijn kont.

Ondertussen heb ik dat rafelende shirtje vervangen door een nieuw Yogangsta-shirtje. Inclusief übercomfy sweater voor na de yoga.
Het is niet alleen mooi (ik was meteen zot van het vosje, want alez ja… een voske, hè. Hoe cute is da!), het zit ook nog eens comfortabel. Net wat je nodig hebt als je je lijf in de meest onmogelijke bochten probeert te wringen.
En het shirtje zal, van zodra de temperaturen het toelaten, ook tijdens het lopen gedragen worden. Goed zweet-opnemend stofke en al.
En met ne tekst zoals ‘but first yoga’ moet ge da natuurlijk ook tijdens het lopen aandoen. Kwestie van andere lopers het belang van yoga duidelijk te maken (ja, Husband, ik heb het tegen u).

Yogangsta 4 - mrscurly.be

Yogangsta 3 - mrscurly.be

De sweater wordt hier niet enkel na het sporten gedragen. Nope. Het ding is ondertussen al amper van mijn lijf geweest. Het is aandoen, wassen, drogen en meteen weer aandoen. Met de, voor mij dan toch, extreem koude temperaturen van de laatste tijd is het al een welkom dingetje geweest.
En hij is ook nog eens zacht, mensen. Superzacht. Net alsof je je in een bed vol konijntjes gaat nestelen (zonder ze dood te pletten alstenblieft).

Yogangsta 1 - mrscurly.be

Yogangsta 2 - mrscurly.be

No worries als je niet into sporten en/of yoga bent, deze shirtjes en sweaters draag je wanneer je wilt. Ook op een luie dag op de bank (tested and approved) 😉
Zin om ook dat geluier (of gesport 😉 ) in één van hun stukken te doen? Goed nieuws dan! Van 22 tot 25 februari geven ze 15% korting op jouw bestelling als je 15OFF18 ingeeft tijdens het afrekenen!
Knock yourself out, peeps! (Niet letterlijk, hè)

Yogangsta 5 - mrscurly.beDit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

8 Reacties

 1. februari 22, 2018 / 8:49 am

  Interesting… Ga straks es checken. Wanneer ik thuis ben (weekends en telewerkdagen) loop ik meestal ook in yoga outfit rond. Voor als ik plots zin heb in een zonnegroet, of om op mijn hoofd te staan. Plus: zoveel comfortabeler dan jeans!

  • februari 22, 2018 / 8:32 pm

   Zeker doen! 😉
   Oh, het op den kop staan… krijg ik niet onder de knie. Iets met lomp zijn en schrik hebben voor omvallen 😀
   Yoga kledij is ’t leven, jong. Veel beter dan jeans 😉

 2. februari 23, 2018 / 6:28 pm

  Ik vind die trui heel erg leuk, dat vosje is cool! Ik vind het nog een leuke outfit ook zo met de beenwarmers, ideaal met dit weer om daar ook de boodschapjes mee te doen 🙂
  sammie onlangs geplaatst…Groene hakken en een groene gieter.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: